Вистава "Сни Васіліси Єгоровни" за п'єсою Леся Подерв’янського у Будинку кіно

Вистава "Сни Васіліси Єгоровни" за п'єсою Леся Подерв’янського у Будинку кіно

Всі анонси від: Театр КРОТ

Вже близько трьох років київський Театр КРОТ бентежить розуми українських театралів спектаклем за творами культового українського драматурга Леся Подерв’янського.
Постановка «Сни Васіліси Єгоровни»
являє собою пікантний коктейль з сюжетів п’єс «Васіліса Єгоровна та мужичкі», «Остановісь, мгновєніє, ти прєкрасно!», «Діана», «Нірвана, або Альзо Шпрех Заратустра», «Король Літр».
Твори Леся Подерв’янського називають українською драматургією нового часу. Як і все нове, у публіки вони викликають різні почуття – від гострого несприйняття і засудження до захоплення. Але так чи інакше, нікого не залишають байдужим.
Після гучної прем’єри 16 квітня 2012 року у Києві, виставу вже побачили Львів, Луцьк, Харків та Полтава.
Режисер постановки Андрій Крітенко – більше відомий за кордоном, а саме у німецькому Штутгарті, де він викладає акторську майстерність, ставить вистави та грає у місцевому театрі. Склад акторської трупи залишається одним з найсильніших в Україні. Поряд з професіоналами сцени образи персонажів втілюють непрофесійні, але більш, ніж харизматичні особистості – телеведучий Микола Вересень, співачка Alloise, лідер гурту «Кому вниз» Андрій Середа. Сам Лесь Подерв’янський виступив у якості сценариста і художника-постановника, а його донька Анастасія доповнила образи персонажів яскравими костюмами.
Театр КРОТ був створений порівняно недавно, але вже встиг викликати широкий резонанс публіки як вибором репертуару, так і нестандартним підходом до втілення художнього матеріалу на сцені. А також складом акторської трупи: Микола Вересень, Alloise, Андрій Середа, Євген Капорін, Сергій Солопай, Олег Прімогенов, Олена Кривда, Єгор Пчьолкін, Тетяна Несвідоменко.
Особам, яким не виповнився 21 рік, вхід не рекомендується.
У виставах використовується ненормативна лексика! enlightened

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення