Вибір за тобою

Людина може жити, або ж існувати в нашому світі, навіть не замислюючись, що вона піддається впливу соціуму, або нав'язаних думок, які змушують виконувати правила, придумані не Вами!  

Історія молодого хлопця, який мріяв про щастя, любов і доброту, а ще хотів втілювати свої дитячі мрії. Він влаштувався на роботу, закохався в дівчину, але все пішло шкереберть, коли він спробував побороти систему. Чи вдалося йому перемогти, або ж світ виявився сильнішим?

У цій історії присутні персонажі страхи, котрі в нашому повсякденному житті можуть нам допомагати застерігаючи від небезпеки, та інколи вони заважають зробити рішучий крок.

Глядач має також змогу змінити хід перформансу, за бажанням проголосувавши за розвиток сюжетної лінії, під час заходу. Ваш вибір тут має значення!

Що ж сталося з молодим хлопцем? Це можна буде побачити під час перегляду.

В виставі-перформансу використовується кавер версії відомих хітів: Marilyn Manson, Sia та інших сучасних виконавців живий супровід відомих хітів дозволить вам зануритись в сучасне життя і зазирнути в ті потаємні місця, куди Вас не пускають!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення