Вишневий сад - Вистава

Постановка - Аркадій Кац .

У виставі зайняті артисти: Тетяна Назарова, Наталя Доля, Олександр Гетьманський, Володимир Ращук, Віктор Семіразуменко, Віктор Алдошин, Ольга Когут, Андрій Пономаренко, Олена Червоненко, Микола Рушковський, В'ячеслав Ніколенко, Олег Замятін, Василь Юрченко, Андрій Кронглевскій, Олексій Поліщук, Артем Музиченко, Віталій Овчаров, Таїсія Бойко, Ганна Гринчак.

Ця постановка орієнтована на глядача, що віддає перевагу традиційному прочитанню класичної п'єси А.П. Чехова.
Вистава дає можливість насолодитися чітко вибудуваною, глибоко проникливою ​​драматургією, яка простежується навіть у костюмах героїв, а головне - побачити, як вдало «накреслена» психологія образів. 
Раневська, втомлена від втрат, але не бажає розлучатися з ілюзіями, Лопахін - переможець з «нових господарів життя», але вічно боїться поразки, Гаєв - ледачий, розпещений тип, вічна дитина, нічим не цікавиться, крім більярду. Героїв багато і майже всі вони, як у Льва Толстого, «нещасні по-своєму», бо не знають, де їм знайти віру в майбутнє. Всі чекають, що станеться диво і ситуація вирішитися сама собою.
Але диво не відбувається. Вишневий сад помирає, а з ним закінчується сон про непорушне батьківське гніздо (яке і так давно вже розвалилося). Залишається тільки глибока печаль на обличчях героїв і сльози на очах у глядача. Хочеться думати, що це будуть сльози очищення.

Коли: 22 лютого та 11 березня. Початок - о 19.00. 

Де: Національний академічний театр російської драми ім. Лесі Українки (вул. Богдана Хмельницького, 5).

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення