Вистава  "З коханими не розслабляйтеся!"

Вистава "З коханими не розслабляйтеся!"

Джин Керр. Переклад з англійської Ігоря Шагіна.
Сімейна комедія за п'єсою «Випадковий дотик». 
Вистава на дві дії. 
Тривалість вистави 2 год.
Сюжет: 
Це повна гумору історія про сивину в бороду... про кризу сімейних відносин та почуття, що раптово нахлинули, про прозріння та тихі домашні радощі, в яких, іноді, й полягає щастя. Але насамперед – про любов, яка буває смішною й трагічною, вигаданою й справжньої, продажною й сором’язливою, а для когось – вже й пізньою. Тихе життя благополучного сімейства порушується несподіваним зізнанням університетського викладача Джеффа Купера своїй дружині Кеті у його найніжніших почуттях ... до юної студентки Елсі. Відчайдушні спроби дружини повернути чоловіка набувають непередбаченого повороту, коли в гості приїжджає їх старший син Стів зі своєю спокусливою та позбавленою комплексів подругою Феліцією... У батька сімейства, що страждав від платонічних почуттів, несподівано прокидається рішучість «героя-коханця». Але іскорці пристрасті, на щастя, не судилося перерости в руйнівне багаття ...

Про автора: Джин Керр (1923-2003) - американська письменниця і драматург, дружина відомого в Нью-Йорку театрального критика Вальтера Керра і мати шістьох дітей – автор популярних бродвейських комедій та численних гумористичних оповідань, написаних, як правило, про свою сім'ю, які пізніше увійшли до збірки «Будь ласка, не їжте маргаритки». 
Дійові особи та виконавці:

Джефф Купер, викладач літератури в університеті - засл. артист України Сергій СОЛОДОВ, засл. артист Росії Петро МИРОНОВ.
Кеті, його дружина - засл. артистка України Світлана ЗОЛОТЬКО, засл. артистка України Ксенія НІКОЛАЄВА.
Стів, їх старший син, студент - Володимир КАНІВЕЦЬ, Валентин ТОМУСЯК.
Кевін, їх молодший син, школяр - Михайло ДОСЕНКО, Антон ВАХЛІОВСЬКИЙ.
Феліція, дівчина Стіва - Тамара АНТРОПОВА
Елсі, студентка - Оксана ЛАВРИК, Юлія ПЕРШУТА
Фред Уїттен, професор, один Джеффа - Юрій ЛИТВИН.
Режисер - Валерія АЙДІНА.
Керівник постановки - нар. артист України, нар. артист Росії Едуард МИТНИЦЬКИЙ.
ЦІНА: від 90 грн.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення