Заповіт цнотливого бабія - вистава

Заповіт цнотливого бабія - вистава

Комедія у двох діях.

Тривалість 2 години 30 хв.
Автор: Анатолій Крим.

Так! Так! Так! Ви не помилилися, йтиметься про героя всіх віків і народів! Перед вами неперевершений улюбленець і в той же час лютий ненависник жінок - Дон Жуан! Ви запитаєте, де ж логіка, адже цнотливість ніяк не асоціюється з його особистістю. Сучасний український прозаїк і драматург Анатолій Крим, представляє нам свого Дон Жуана, бабія і гульвісу, на схилі років, який кається у своїх гріхах і запевняє нас у своїй ... невинності і невинності.

Ні, від жінок він не відрікається, вони були, числом рівно 617, і всіх їх він шалено любив і навчив буквально літати від переповнюючого почуття любові, літати від захоплення і щастя, але ... при цьому не одну з них він не мав.
І ось останній, передсмертний вечір, сповідь закінчена.
Чернець, приголомшений почутим, полонений красою і гріхом перелюбства, готовий повернутися до світського життя. Відкрити своє серце для жіночої любові, погодьтеся, більш приємно, ніж прибувати в ув'язненні в монастирській келії. Є і гідна партія - дочка донни Анни, що прийшла помститися за свою, як виявилося, багатостраждальну матір. Невмілий монах, за намовою цнотливого бабія, чарує юну особу і обіцяє їй любов і безодню солодких відчуттів.
З'єднання цієї пари в любові - остання інтрига Дон Жуана.

Постановка - Віталій Малахов.
Сценографія - Сергій Шевцов.
Балетмейстер - Алла Рубіна.
Фехтування - Олег Роєнко.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення