Вистава «Жінки. Фрагмент. Скандал без антракту»

Вистава «Жінки. Фрагмент. Скандал без антракту»

Олександр Мардань.
Тривалість вистави: 2 години.
Режисер-поставник – Ірина Дука.

Виконавці:  Тетяна - Лідія ЯРЕМЧУК, Тамара - Ірина ДУКА, Альона - Наталія ДОЛЯ.
У п'єсі всього три дійові особи, і все - три жінки, такі різні, але схожі в одному, - прагненні бути щасливими. Історія їхнього життя - низка жорстоких ігор один з одним.
Милу перекладачку Тетяну, оскільки та в косметичній масці, що прийшла під виглядом масажистки журналістка помилково приймає за її сестру, відому актрису Тамару, і повідомляє їй багато «нового» з життя її власної сім'ї...
Для досягнення власної меркантильної мети - заволодіти чужим чоловіком (сином відомої актриси Тамари) Олена - «масажистка» журналістка, нишпорить по пологовим будинкам і жіночим консультаціям, підкуповує лікарів, щоб створити сенсаційну статтю, в якій нарешті буде ясно, хто чий батько ... Це журналістське розслідування одне з найбільш інтригуючих і захоплюючих моментів у п'єсі.
Кілька годин з життя трьох жінок, протягом яких ламається звичний для них світ, прирікаючи їх на страждання, втрату гармонії і випробування. Чим відрізняється зрада від зради, кинути Чи в обличчя рідній сестрі випадково відкриту правду або покінчити з цим? Чи готові ми пробачити рідним людям підлість і жити далі, - на такі питання шукають відповіді героїні п'єси. 
ЦІНА: 60 грн.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення