Вистава "Жирна свиня" в Театрі драми імені Л.Українки

Вистава "Жирна свиня" в Театрі драми імені Л.Українки

НОВА СЦЕНА
Автор
 - Н. Лабют
Чи легко кохати? Кохати людину, яка подобається багатьом, - так. А якщо об'єкт любові не вписується в загальноприйняті рамки стандартів краси? Якщо треба щоразу захищатися від глузувань навколишніх або ховатися від їх співчутливих поглядів? Це вже складніше. 
Коли Том познайомився з Еллен, він навіть і не підозрював, як йому буде важко надалі. Несподівано на противагу його почуття до коханої на чашу терезів було серйозно, категорично поставлено думку людей, яких він не любив і, загалом-то, не сильно поважав.
Але найкраще про п'єсу говорить сам автор: «Ця історія про людську слабкість і неймовірних труднощах, з якими багато хто з нас стикається, коли намагається прожити, захистити, зберегти те, у що вони вірять. І в цьому весь я, - благі наміри і напрочуд жалюгідні потуги зберегти обличчя, коли доходить до справи. Героїзм - річ важка».
 Чи витримає Том випробування, яке принесла йому любов до неординарної, «нестандартної» жінки, або ж він «піддасться на просте бажання подобатися і вписуватись в водоворот життя»?
Про це глядач дізнається тільки в останні хвилини вистави.

Постановка - Михайло Резнікович
Сценографія та костюми - Олена Дробна
Режисер - Ольга Гаврилюк
У виставі грають актори: Ірина Борщевська, Анна Гринчак, Станіслав Бобко, Олена Нещерет, Любов Тищенко, Євген Авдєєнко, Олексій Поліщук.
Придбати квитки можна за тел. (044) 2878787.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення