Виставка Дениса Копилова

Виставка Дениса Копилова

Все буде добре!☺
Під таким девізом тварини з усього світу підтримують киян.

У центрі столиці можна побачити роботи фотографа та мандрівника Дениса Копилова. Він їздив по всій планеті та знаходив контакт із тваринами, проводив дні та ночі, фіксуючи їхнє життя та звички.
На творах представлені ссавці з Антарктики, Африки, Арктики і навіть ведмідь з України — з притулку “Біла Скеля”, що біля Житомиру. Всі вони нагадують про красу та велич природи і те, як можна надихатися її живою енергією.

Денис вірить у те, що спостерігаючи з любов'ю за тваринами у природному середовищі можна отримати їхню силу, яка так необхідна у людському житті.
Саме тому ця виставка є його прагненням поділитися з містянами тими враженнями і наснагою, які він віднаходив у найвіддаленіших куточках Землі.

Природа, про яку ми часто забуваємо, яку не плекаємо і знищуємо. Природа, яка попри все любить і завжди підтримує нас.

В умовах глобального карантину люди стають свідомішими, деякі дослідники навіть передвіщають кінець ери споживацтва.
Фотохудожник Денис Копилов своїми творами закликає пам’ятати про наших сусідів у навколишньому середовищі і берегти одне одного, а також намагається поділитися часткою своїх подорожей і досвіду справжньої дикої природи.

Виставка фотографій у міському просторі стала можливою завдяки допомозі Вадима Руденка та медіа-агенції “ADV.expert”, які люб’язно надали цифрові екрани для трансляції зображень, а також завдяки співпраці з арт-агенцією “Tuasho”.

Фотографії транслюють на білбордах за адресами:
 - вул. Шота Руставелі, 11
 - вул. Велика Васильківська 5,
 - вул. Басейна, 10

Виставка присвячена нинішній ситуації і покликана додати нотку позитиву у настрій людей☺  

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення