Виставка-фестиваль «Самый пасхальный мамаслёт»

Виставка-фестиваль «Самый пасхальный мамаслёт»

Виставка із яскравими тематичними фото-зонами і активностями, вуличними посиденьками під першими теплими променями сонця, в цьому році - з новим напрямком - гастрономічним ярмарком.
Ярмарок пройде ззовні, де Організатори урізноманітнять традиційні стенди з іграшками, книжками і корисними речами для мам, і розмістять їх поруч з усіма необхідними для свята смаколиками, кулінарними речами. Обіцяють кількох вітчизняних виробників із органічною продукцією, зі свіжим домашнім медом, молоком, овочами, фруктами.
Імпровізований сімейний ринок допоможе накрити шикарний стіл до Великодня.
Для татусів буде обладнано також спеціально облаштовану зону, де вони зможуть відпочити із спеціальними приставкими та іграми.
На сходах стадіону ми вирішили розгорнути  пікнік-зону. Беріть із собою ковдри, стеліть дерев’яні палети та зручно розташовуйтесь за столиками від  Drømmel.
Внутрішня терирія – більше 300 метрів, буде розподілена: на Дитячу Ігрову для маляток до 2 років, на зону навчань (будуть і уроки - музичні, мовні та інші). Заплановані й ігри з машинками на пультах управління для хлопчиків та їх татусів. Тут можна і повчити правила дорожнього руху.
Також Організатори запланували спеціально облаштовану кімнату матері та дитини, де можна змінити підгузок, погодувати дитину.
Вхід: 100 грн.; діти – безкоштовно.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення