Виставка "Глобальне потепління"

Виставка "Глобальне потепління"

Всі анонси від: Unlimited Art Foundation

Молоді  львівські  художники Лесь Панчишин та Богдана Кухарський у виставковому просторі Unlimited Art Foundation представлять проект «Глобальне потепління». Відкриття експозиції відбудеться 30 листопада, о 18:00.

Що означає для нас потепління? Літо, яке ніколи не закінчиться, потепління в суспільстві та душі людини? Чи для нас потепління стане природним катаклізмом, який принесе за собою катастрофу, а не радість. У будь-якому разі потепління - це глобальні зміни для планети загалом. Зміни, які є початком для нових образів, відчуттів, нового сприйняття світу та себе у ньому.

У живописі Леся Панчишина зображені екзотичні птахи і тварини. Що станеться із рожевими фламінго після глобальної катастрофи? Чи залишиться у майбутньому прекрасне розмаїттся природної краси?

У скульптурі Богдана Кухарського ми відчуємо протиріччя, заламаність стереотипів, зміну фактур та образів - живописний світ предстане зовсім несподіваним. Це нагадає про полярність поглядів, дуальність світосприйняття, яка все одно базується на вічних духовних цінностях.

Галерея працює: Вт-Сб, з 10:00 до 18:00.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення