Виставка "ІНША РЕАЛЬНІСТЬ" Володимира Бовкуна в ART 14 Gallery

Виставка "ІНША РЕАЛЬНІСТЬ" Володимира Бовкуна в ART 14 Gallery

Всі анонси від: ART 14 Gallery

ART 14 Gallery представляє проект Володимира Бовкуна “Інша Реальність”
На виставці відомого художника представлені різноманітні живописні та скульптурні об’єкти, які у взаємодії з архітектурним простором утворюють єдину полісемантичну інсталяцію.
Згідно задуму автора, представлені роботи не розвішені, а “вмонтовані” в інтер’єри залів, подібно до того як монтуються вікна і двері. Простір галереї відіграє для творів важливу контексту сприйняття.
Як пише автор: “Тиша – основна метафора проекту. Цілісність сприйняття досягається не тематикою, чи жанровою селекцією, а принципом відчуття певної музики. Музики Тиші. Споглядання. Спокою. І певної тривоги. “Невидимого глядача“. 
Як бачимо з наведеної цитати, авторська поетика проективної концептуальності, що перетворює окремі об’єкти на енвайронмент, завдяки контексту простору галереї, дещо прихована. У той саме час, на перший план сприйняття висунуто чуттєвість – а саме “тишу”, як “метафору проекту”. У цьому проявляється характерний баланс поєднання проективності і чуттєвості, що надає творчості художника особливих і завжди пізнаваних рис, у яких відчувається дія справжнього майстра і досвід монументаліста.
Отже, саме “музику тиші”, як найціннішу річ, автор дарує глядачу у проекті “Інша реальність”.
АRТ 14 відкрита для відвідувачів щодня, крім понеділка та вівторка з 12:00 до 19:00 години.

Володимир Бовкун – відомий художник, монументаліст. Автор багатьох живописних, графічних, монументальних творів і скульптур у різноманітних техніках.
ВХІД ВІЛЬНИЙ!
Подія на FB: https://www.facebook.com/events/198388787164162/

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення