Клаптикові історії - Серія робіт від Наталії Трикіші

Клаптикові історії - Серія робіт від Наталії Трикіші

Всі анонси від: Центр Української Культури та Мистецтва

18 червня – 7 липня 2018 р. Відкриття – 18 червня о 14:00. Місце проведення: ІІ поверх Центру Української Культури та Мистецтва, м. Київ, вул. Хорива, 19-В, тел. (044) 425-12-64, (044) 425-12-66.

За підтримки Центру Української Культури та Мистецтва. Експонуватимуться близько 40 панно в техніках печворку, квілтінгу та арт-квілту, створених за мотивами картин відомих світових художників. Також майстриня черпає сюжети з фотографій та вінтажних листівок.

Це перша персональна виставка талановитої майстрині, яка вдало експериментує, створюючи унікальні роботи. Цим видом рукоділля Наталія займається близько 4 років. Бере активну участь у колективних тематичних виставках, наприклад, у VII Святі Новорічної Іграшки, яке відбувалося в грудні 2017 року в Центрі Української Культури та Мистецтва. Багатьом із нас відома техніка печворку (шиття з клаптиків тканини). А квілтінг – поняття ширше, адже тут використовуються спеціальні техніки стібків, які надають тканині цікавішої фактури. Для техніки арт-квілту притаманним є застосування, окрім стібків, вишивки та батику (розпису по тканині).

Вхід вільний! Час роботи виставкових залів: Пн.- Пт. – 10:00 – 19:00; Сб. – 10:00 – 18:00; Нд. – вихідний. Адреса Центру Української Культури та Мистецтва: Україна, м. Київ, вул. Хорива, 19-В ст.м. «Контрактова площа» (вихід з метро в бік вулиць Верхній і Нижній Вал). Із питань отримання фотографій, відео-матеріалів, організації ексклюзивних інтерв’ю, сюжетів, цікавих та корисних матеріалів – звертайтеся до Ольги Музиченко за тел.: 097-98-22-783 або по е-mail: [email protected].

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення