Виставка Ленни Шарашидзе Terra Incognita

Виставка Ленни Шарашидзе Terra Incognita

У червні GALLERY 83 презентує другу персональну виставку Ленни Шарашидзе Terra Incognita.

Виставка Ленни Шарашидзе Terra Incognita –  це ліричний відгук, своєрідне послання, з обережністю вкладене в стрічку часу, що повільно згортається. Відкрити це послання може кожний - за допомогою символів, знаків, підказок, що розкидані експозиційним периметром, знайти в ньому власні емоцію і відгук.

Виставка включає в себе більше 20  фотографій, відео- арт (6.59 хвилин) та лімітовану колекцію принтів на шовку. Підготовка велася більше року, і такий масштабний проект в області фотографії -  абсолютно новий досвід  для художниці, свого роду Terra Incognita.  

Виставка стала завершенням черги коротких, яскравих мандрівок протягом останніх двох років,  найемоційнішою з яких стала подорож Португалією. Ця країна у більшості асоціюється з сумними, не завжди зрозумілими за змістом словами саудаде, фаду, фатум. Та водночас Португалія- це Океан, дивовижна  архітектура, незабутні історії, наповнені музикою. Все це розмаїття сплелося в єдиний смисловий вузол,  який набув формату повноцінного проекту, та продовжує пульсувати і наповнювати простір галереї шумом прибою.

Відкриття виставки: 23 червня з 15.00 по 19.00.

Виставка триватиме з 23.06.20 по 1.07.20.

Gallery83. Київ. вул. Тарасівська, 3а.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення