Виставка: Шокуючі полотна Максима Денисенка. Еволюція українського абстракціонізму

Виставка: Шокуючі полотна Максима Денисенка. Еволюція українського абстракціонізму

Всі анонси від: Denysenko_ART

Щиро запрошуємо Вас відвідати яскраву подію у культурному житті столиці! 
Еволюція абстрактного живопису розпочинається в Україні 
В Києві, на Воздвіженці, 1 квітня о 18.00 відкривається виставка абстрактного живопису  
«Colors of Creation | Кольори Світобудови», молодого і талановитого митця  Максима Денисенка.
Унікальний авторський стиль, 50 полотен, дивовижні форми, свіжі ідеї, фантастичні поєднання кольорів.  Митець крізь свою творчість знайомить нас із цікавою концепцією створення світу: 

«Біле полотно – як біле світло, чиста першооснова, з якої все і розпочалося, народжує  кольори, а з них з’являється форма, яка нібито оживає. Проте, навіть крізь наш світ щільної матерії, ми маємо змогу спостерігати, в собі і навколо, те чисте і біле світло, що було від самого початку» - описує власну думку художник Максим Денисенко.

У своїх роботах майстер використовує фосфоресцентні та флюорисцентні спреї на полотні, що є абсолютно новою авторською технікою та стилем у живописі. У симбіозі фарби створюють неймовірні ефекти, які вражають уяву і викликають невідомі досі почуття та емоції, зупиняють думки. І споглядач занурюється у незвичні образи та форми.

«Дебют Денисенка обіцяє бути арт-відкриттям  цієї весни. Його полотна є абсолютно новою еволюційною сходинкою українського сучасного абстракціонізму» - коментує Уляна Гриневич, куратор виставки «Colors of Creation» і засновник благодійного фонду «Сни Татхагати».

Максим Денисенко народився і виріс у Києві, його творчій шлях розпочався з самого дитинства і проявлявся у експериментах із різними художніми стилями таматеріалами. А декілька років тому майстер винайшов свій власний стиль, який найширше проявляє його світосприймання. Художник за покликанням, Максим є також психотерапевтом за фахом і вважає свої полотна глибинною арт-терапією для споглядача, який неминуче відкриває в собі нові грані, входячи в зоровий контакт із яскравим живописом Денисенка. За останні 6 років легкою рукою Максима було написано близько 500 полотен, картини Денисенка брали участь в багатьох українських  виставках та аукціонах, в тому числі і благодійних. Багато з робіт Денисенка вже потрапили до приватних колекцій іноземних поціновувачів абстрактного експресивного живопису у Нідерландах, Великобританії, Франції, ОАЕ та Сінгапурі. Тепер настав час для дебюту у рідному місті, а саме для великої персональної виставки. 

Наразі кав’ярня Fair Finch (вул. Воздвиженська, 45-49) щиро запрошує вас на відкриття виставки яскравого абстрактного живопису
«Colors of Creation|Кольори Світобудови»,  1 квітня о 18.00. Виставка триватиме до 1 травня. На вас чекає неповторний стиль, глибина змістів, найкраща у Києві кава (за версією ресторанної премії «Сіль»), приємна музика і багато нових знайомств.

За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном +38 067 880 41 29 або за адресою: [email protected] 
Офіційна сторінка художника в facebook www.facebook.com/DenysenkoART

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення