Автомобільна виставка-шоу "Auto Arch Kiev" в Парку відпочинку "Арка дружби народів"

Автомобільна виставка-шоу "Auto Arch Kiev" в Парку відпочинку "Арка дружби народів"

ПОДІЮ ПЕРЕНЕСЕНО ОРГАНІЗАТОРАМИ НА НЕВИЗНАЧЕНИЙ СТРОК. ПРО ДАТУ ПЕРЕНЕСЕННЯ ПОВІДОМИМО ПІЗНІШЕ.
11 червня о 10.00 в Центральному парку культури та відпочинку "Арка дружби народів" відбудеться автомобільна виставка-шоу Auto Arch Kiev 2016 за підтримки AUTO.RIA, де будуть представлені новинки автомобільного світу.

Гості виставки матимуть унікальну можливість в одному місці  побачити нові моделі автомобілів від провідних автосалонів міста.
Спеціально в цей день всіх чекають спеціальні пропозиції та акції. Крім цього, професійні консультанти дадуть повну інформацію про цікавий саме для вас автомобіль. Виставка в першу чергу важлива і цікава тим, що покупець, прийшовши сюди, може відразу, на одному місці оцінити всі переваги автомобілів, побачити, як виглядає машина не в закритому просторі автосалону, а «на вільному повітрі». Адже об'їхати всі автосалони за один день, і навіть за тиждень, людині, який працює, досить складно.
Протягом усього дня на відвідувачів чекає розважальна шоу-програма, виступи GO-GO dance, цікава програма від ведучого, зона автотюнінгу, конкурси, розіграш суперподарунків, серед яких iPhone SE, велосипед від наших партнерів Bike Master, а також курси екстремального керування. Деталі та умови розіграшу дивіться на сайті autoarchkiev.in.ua або у соц. мережах. Також в рамках заходу відбудеться виступ молодих талановитих рок-виконавців міста Києва. На тебе чекає унікальний музичний супровід від молодих рок-виконавців, серед яких музичні гурти While Alive, IL Pleut та All Needs. Також, окрім новеньких автомобілів ви зможете побачити, посидіти і сфотографуватися з цікавими тюнінгованими автомобілями, на території буде розміщена зона автотюнінгу. Наші фотографи допоможуть Вам зробити декілька цікавих знімків на території з уподобаним автомобілем. Зона кейтерингу обіцяє ряд смачних страв та прохолодних напоїв. А також на території смачна кава та десерти від наших партнерів Кофейбус.Спробуйте каву всередині раритетної кав’явні на колесах. Для дітей на території будуть працювати аніматори, розміщені атракціони, безкоштовні напої для дітей до 12 років. А також заїзди на дитячих автомобілях. Протягом всього дня відбуватимуться конкурсу для наших відвідувачів, приймайте участь та отримуйте призи з нашою символікою. Для любителів екстриму на території відвідайте Тролей через Дніпро. В цілому, аби просто цікаво провести свій час, варто відвідати AutoArchKiev 2016 всією родиною, ну а якщо, Ви хочете придбати новенький автомобіль, тоді не втратьте свій шанс зробити правильний вибір!
Слідкуйте за новинами у спільнотах:

vk.com/autoarchkiev та facebook.com/groups/autoarchkiev/

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення