Три погляди - Виставка

Три погляди - Виставка

6 – 28 липня 2021 року

Відкриття – 6 липня о 18:00

За підтримки Центру Української Культури та Мистецтва.

Місце проведення: ІІ поверх будинку Центру Української Культури та Мистецтва (м. Київ, вул. Хорива, 19-В, ст. м. «Контрактова площа», тел. (044) 425-12-66).

Виставка «Три погляди» представить життєрадісні картини, виконані в техніках олійного та акварельного живопису.

Художниці Світлана Клименко, Вікторія Лебідь та Світлана Мазуніна – подруги, колеги й однодумці. Постійні учасниці проекту «Світ очима художників». Брали участь у багатьох виставках, пленерах та мистецьких проектах.

Художниці зазначають: «Ми – жінки, і ми сприймаємо навколишній світ по-жіночому – на рівні почуттів... Ми – жінки, і ми різні. Ми маємо різний досвід, вподобання й погляди. Але нас єднає одне: те, як ми наповнюємося  силою природи і бачимо красу у всьому: кольори і форми, світло і тінь. Довкола нас все сповнене енергією буття, і ми відтворюємо її на полотні, щоб донести до глядача, що світ є прекрасним у всіх його проявах!».

За словами учасниць виставки «Три погляди», очі художника – як призма, що розкладає невидиме світло на безліч кольорів. Тож, Світлана Мазуніна, Світлана Клименко й Вікторія Лебідь завдяки цьому проекту демонструють глядачам свою любов і захоплення прекрасним, жіночу енергію любові, радості, ніжності, натхнення і добра.

А також, щиро запрошують всіх разом із ними поринути в цей чудовий світ, сповнений краси и благодаті, й побачити його жіночими очима з трьох різних перспектив! Вхід вільний!

Час роботи виставкових залів:
Пн.- Пт. – 10:00 – 19:00; Сб. – 10:00 – 18:00; Нд. – вихідний.

Адреса Центру Української Культури та Мистецтва:
Україна, м. Київ, вул. Хорива, 19-В (ст.м. «Контрактова площа» (вихід з метро в бік вулиць Верхній і Нижній Вал), www.dolesko.com.

Із питань отримання фотографій, відео-матеріалів, організації ексклюзивних інтерв’ю, сюжетів, цікавих та корисних матеріалів – звертайтеся до Ольги Музиченко за тел.: 097-98-22-783 або по е-mail: [email protected].

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення