Виставка-ярмарок "Великодня країна" в Києво-Печерській Лаврі

Виставка-ярмарок "Великодня країна" в Києво-Печерській Лаврі

Дорогі   майстри, благодійний фонд «Пелюстки надії» запрошує Вас на великий Великодній ярмарок в рамках проекту «Великодня країна», який відбудеться в святому місці, в центрі Києва – на території Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника, біля Успенського Собору! У ці дні пройде Всеукраїнська виставка-ярмарок більш ніж на 100 чоловік, майстер-класи з гончарства, писанці і багато іншого.
Отже, організатори очікують побачити в гостях не тільки жителів столиці, а також гостей з усієї України на:
- ярмарку хендмейд-сувенірів від 100 майстрів з різних куточків України, які представлять абсолютно різні мистецькі напрямки:
- майстер-класах з гончарної справи;
- майстер-класах із створення писанок;
плетіння та прикрашання пасхального кошика; розфарбування пасхального імбирного пряника.
Діти матимуть нагоду пройти 
Пасхальний лабіринт з перешкодами та інтерактивними завданнями, змагаючись у традиційних великодніх іграх. 
Також всім охочим, дітям та дорослим, пропонується прикрасити Пасхальне дерево Великодньої країни писанками власного виготовлення.  
Відвідайте та сфотографуйтесь біля найбільшої Діамантової писанки, якої ще не бачила Україна! Її висота 3,5м. Декорована більше, ніж з 15000 дзеркальних частинок.

** Для тих, хто бажає взяти участь у виставці як майстер: для нічного зберігання товару надається приміщення. Деталі та запитання можна поставити Організаторам у ФБ: https://www.facebook.com/events/473984279439806/

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення