Йдемо назустріч вічному - Виставка

Йдемо назустріч вічному - Виставка

Графічні проекти "Музей Григорія Сковороди в м. Києві" студентів Архітектурного факультету КНУБА, в межах проекту "Земні крила України".

4-24 лютого 2021 р.

Місце проведення: І поверх будинку Центру Української Культури та Мистецтва (м. Київ, вул. Хорива, 19-В, тел. (044) 425-12-64, (044) 425-12-66).

Організатори: Київський національний університет будівництва і архітектури, Центр Української Культури та Мистецтва.

За сприяння та участі кафедри містобудування архітектурного факультету КНУБА.

В експозиції представлені роботи (комп’ютерна графіка) з фондів кафедри містобудування архітектурного факультету КНУБА, виконані протягом 2020-2021 рр. студентами 3 курсу кафедри.

Студентські роботи презентують погляд архітекторів-початківців на  функціональне вирішення  музею, створення нового музейного простору, спрямовані на пошуки його художнього образу. Також, вперше пропонують варіанти розміщення музею як в історичній частині Києва, так і в сучасних районах міста.

Проекти "Музею Г. Сковороди в м. Києві" присвячені ювілею з дня народження Григорія Сковороди, що відзначатиметься 3 грудня 2022 р. Роботи, що експонуються, розкривають засобами архітектури тему вшанування Григорія Сковороди - видатної особистості світового рівня, філософа, педагога, критика, публіциста, музиканта, співака, збереження його духовної спадщини.

Програма навчального проекту "Музей Г. Сковороди в м. Києві"  вперше розроблена і опрацьована на кафедрі містобудування КНУБА в 2020 р. Виставка включає роботи студентів: Катерини Волох, Олександра Галіпчака, Михайла Клишнатого, Аліни Конюк, Миколи Ніколаєва, Георгія Парфенюка, Єгора Плюща, Кирила Провоторова, Катерини Рашківської.

Автори проекту "Земні крила України": Ганна Носенко (КНУБА), Мар’яна Ларіонова (КНУБА).

Куратори проекту: Ганна Носенко (КНУБА), Тетяна Іносова, Мар'яна Ларіонова (КНУБА), студенти 3 курсу кафедри містобудування архітектурного факультету КНУБА Микола Ніколаєв, Георгій Парфенюк.

Ласкаво просимо!

Час роботи виставкових залів:
Пн.- Пт. - 10:00-19:00; Сб. - 10:00-18:00; Нд. - вихідний.

Адреса Центру Української Культури та Мистецтва:
Україна, м. Київ, вул. Хорива, 19-В
ст.м. "Контрактова площа" (вихід з метро в бік вулиць Верхній і Нижній Вал)
www.dolesko.com

Із питань отримання фотографій, відео-матеріалів, організації ексклюзивних інтерв’ю, сюжетів, цікавих та корисних матеріалів - звертайтеся до Ольги Музиченко за тел.: 097-98-22-783 або по е-mail: [email protected]

Будь-яка публікація матеріалів виставки передбачає посилання на авторів використаних робіт та джерело інформації про них.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення