Виставка живопису "Близько" в Арт-центрі "Я. Гретера"

Виставка живопису "Близько" в Арт-центрі "Я. Гретера"

Всі анонси від: арт-центр Якова Гретера

Арт-центр Я. Гретера представляє масштабний персональний проект львівського живописця Ігоря Мікули з філософською назвою «Близько», який веде нас до бажаної гармонії та відкриває авторське бачення на це поняття.
Що таке гармонія? Як досягти її? В історії естетики гармонія завжди розглядалася як істотна характеристика прекрасного. Ми завжди говоримо про гармонію в мистецтві та музиці. Вона присутня в творах, які пережили століття і торкається до нас в повсякденному житті. Мета виставки «Близько» знайти її, дати поштовх до дій, адже вона поруч.

Митець Ігор Мікула в своїх надзвичайно теплих та чуттєвих роботах зображає власне бачення есенції буття. Так основною ідеєю виставки є магічна молитва про щастя. Для автора – це насамперед гармонія з собою, гармонія в любові, з рідними, гармонія з оточенням та суспільством. Гармонія – це шлях та справжнє призначення людини.

Про автора: Львівський художник Ігор Мікула підкорив глядача не тільки в Україні, а й у Європі. Автор є членом Національної Спілки художників України. Учасник більш ніж 20-ти міжнародних виставок і національних пленерів. Митець працює в галузі станкового, монументального живопису, сакрального мистецтва та графіки. Його картини знаходяться у приватних колекціях в Україні, Польщі, Великобританії, США та Швейцарії. На початку 2016 року Ігор успішно презентував персональний проект в арт-галереї «Мануфактура».

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення