Воркшоп Models of Impact від американського підприємця

Воркшоп Models of Impact від американського підприємця

21 травня у Києві американський підприємець проведе воркшоп із розробки бізнес-моделей, що поєднують прибуток та соціальний вплив.

Matthew Manos —  американський підприємець, дизайн-стратег та викладач у General Assembly та Каліфорнійському університеті.

Журнал Forbes називає його «божевільним або генієм», а Huffington Post каже, що він є одним із семи міленіалів, які змінюють наш світ.

Метью заснував a verynice design studio, яка половину своїх замовлень виконує безкоштовно. Зараз компанія налічує понад 600 співробітників, а вартість послуг, наданих pro bono, перевищує 10 млн доларів. verynice виконує замовлення для Google та NASA і водночас безкоштовно допомагає малим підприємствам та громадським організаціям.

Щоб допомогти іншим створити свої успішні соцпідприємства, Метью написав книгу «Як віддавати половину своєї роботи безкоштовно» та  розробив підхід Models of Impact. Цей підхід він представив вже більш ніж у 100 країнах світу, і вперше завітає до України!

Під час воркшопу учасники дізнаються сутність підходу Models of Impact, застосують цей підхід до свої проектів, розроблять нові бізнес-моделі та отримають зворотній зв’язок та поради від Метью.

Воркшоп буде корисним для представників громадських організацій, власників соціальних підприємств та всіх, хто хоче втілювати власні ініціативи на користь суспільства і при цьому отримувати прибуток.

Дізнатися більше та зареєструватися - ТУТ!

Місце: дізнаються зареєстровані учасники.

Мова події — англійська (буде надано переклад тим, хто цього потребує).

Не пропустіть нагоду  на практиці перейняти американський досвід!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення