Всеукраїнський конкурс дитячих малюнків ROCKIT

Всеукраїнський конкурс дитячих малюнків ROCKIT

Слава Фролова провела перший всеукраїнський конкурс дитячих малюнків ROCKIT!

Відкриття ROCKIT відбулося у Києві в Національному музеї історії України. Експозиція буде відкрита для відвідувачів протягом місяця, до 23 квітня. Голова мета конкурсу – дати можливість кожній дитині повірити у себе та показати свій талант світу. А ще надихати, підкреслювати повагу до особистості дитини, та руйнувати стереотипне мислення.

У ROCKIT 2018 взяли участь 344 дітей віком від 3 до 15 років. Участь у конкурсі взяли діти з усіх областей України, загалом конкурс охопив до 4 млн українців. Найбільшу кількість робіт отримали із Київської, Львівської, Рівненської, Івано-Франківської та Харківської областей. Щоб забезпечити незалежне оцінювання кожної роботи, журі окремо одне від одного виставляли бали, після чого виводилися загальні значення. Журі обрали 150 фіналістів.

Перша виставка українських дитячих робіт відбулася на головній площі Кракова за підтримки Генерального консульства України у Кракові. На даний момент фонд розробляє міжнародну виставкову програму.

"2018 року Фонд розвитку і підтримки молодого мистецтва України Слави Фролової організував всеукраїнський конкурс дитячих малюнків ROCKIT. Ми запропонували дітям уявити нашу країну у вигляді тварини. У відповідь на запит ми отримали дивовижні малюнки фантастичних створінь. Цікава тема дала можливість учасникам вийти за рамки та показати власний світогляд.

Головна мета нашого конкурсу - допомогти дітям відчути впевненість у своїх силах. Ми прагнемо, щоб кожна дитина зрозуміла: своїм талантом та наполегливістю можна досягти будь-чого. Можливості безмежні. Креативність та талант – це не вроджені риси, як блакитні очі, а потенціал, який потребує підтримки, інвестицій та розвитку", - розповіла Слава Фролова.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення