Всеукраїнський Великодній ярмарок в Українському домі

Всеукраїнський Великодній ярмарок в Українському домі

Серед українців поширений звичай – благословення їжі на Великдень. Кожна господиня завчасу вирішує, яким рецептом скористатися, випікаючи паски, яким орнаментом оздобити пасхальний рушник та кошик до свята, як прикрасити оселю та розмалювати нарядні писанки...

Все це протягом трьох днів можна придбати, опанувати, скуштувати, змайструвати, приміряти та покрасуватись в Українському домі (вул. Хрещатик, 2) під час проведення з 13 по 15 квітня Всеукраїнського благодійного Великоднього ярмарку!

Свою продукцію представлять: підприємства харчової промисловості, обласні культурні центри, народні майстри, магазини подарунків, сувенірні компанії та творчі майстерні. Відвідувачам буде запропоновано багатий асортимент святкового товару, адже ярмарки в Українському домі славляться своєю популярністю та незабутньою атмосферою.

В рамках заходу працюватиме «Благодійна майстерня», де кожен зможе долучитися до добрих справ і за допомогою народних майстрів опанувати ази самобутності українських ремесел та відвідати сучасні майстер-класи. Також під час ярмарку відбудеться збір продуктів харчування та коштів від продажу виробів, виготовлених у «Благодійній майстерні», які будуть передані в дитячі будинки.
Вчиняйте Пасху зі світлими думками!

Ярмарок працюватиме з 11:00 до 19:00, вхід вільний.

 Керівника проекту Нікіфорова Олена  (050) 465 33 81

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення