Всі. Свої. Дім та декор. 19-20 листопада

Всі. Свої. Дім та декор. 19-20 листопада

Всі анонси від: Всі. Свої

Найзатишніший маркет Києва - "Всі.Свої. Дім та декор" - це цілих 3 поверхи м'яких та дерев'яних меблів, текстилю для дому, різноманітного декору, стильного освітлення, авторської кераміки та багато інших цікавих речей для вашої оселі від 100 кращих українських виробників.

Для того, щоб різноманітна продукція не була представлена "у вакуумі", на маркеті передбачено спеціальне тематичне зонування. Тож тепер на "Всі. Свої" можна побачити:

- інтер'єри кухні, спальні, вітальні у скандинавському стилі;

- кабінет-бібліотеку із книжковим наповненням від ArtHuss;

- тарілки з бетону від виробника DWELL the space;

- годинники-картини (із непомітним для нашого вуха цоканням) Miracle House та Presentville;

- сковорідки від INOX, ручки яких вручну декоровані петриківським розписом.

Не варто лякатися негоди, ідучи на маркет "Всі. Свої. Дім та декор". Адже в асортименті будуть 10 брендів, які спеціалізуються на пледах і покривалах. Залишилось тільки обрати модель: ручна або машинна в'язка, альпака чи вовна :)

Сонячного настрою додасть і презентація книги Дар’ї Добріян «Эти десять лет большого, глубокого счастья...»: спогади Маргарити Мурашко». Це книга спогадів дружини одного з найвідоміших українських художників Олександра Мурашка.

Хто не боїться змін у житті власної оселі, може ознайомитись із українськими арт-виданнями: скарбниця трендів в інтер`єрному дизайні.

Сторінка події у ФБ.

Коментарі до події (1)
  • Vita Svitanko 18 Листопада

    предновогодние "Все.СвоиДекор" - это как всегда капец зарплате:(( :))
Отримуйте
регулярні оновлення