Встигнути за Джонсами

Встигнути за Джонсами

Всі анонси від: Планета Кіно

У передмісті живе скромна сімейка Гаффні. До них по сусідству зовсім недавно заселилася дуже успішна і красива пара Джонсів. Карен Гафні, маючи багато вільного часу, стежить за новенькими, адже Джонси їй здаються занадто ідеальними. І правда розкривається: сусіди – урядові шпигуни. Подружня пара Гаффні виявляється в центрі шпигунської гри міжнародного масштабу.

Фільм має відразу кілька назв: з оригіналу "Keeping Up with the Joneses" переклад звучить як "Йти в ногу з Джонсом" або, як вийшло у нас, "Встигнути за Джонсами". У деяких країнах можна буде побачити назву "Шпигуни по сусідству", а також "Сімейка Джонс".

Режисером картини став американець Гег Мотолла. Він відомий такими роботами, як серіал "Служба новин", непогана стрічка "Superперці" і якісна комедія "Пол: Секретний матеріальчик".

Сімейку Гаффні зіграли відомі актори Айла Фішер і Зак Галіфіанакіс. Рудоволоса актриса відома своїми ролями в картинах "Непрохані гості" (2006), "Шопоголік" (2009), "Ілюзія обману" і "Великий Гетсбі" (обидва 2013). Ексцентричний Зак же популярний в першу чергу завдяки трилогії "Похмілля у Вегасі".

Сім'ю Джонсів на екрани втілили Галь Гадот і Джон Хем. Ізраїльська модель і актриса в кіно прославилася завдяки франшизі "Форсаж" і ролі Чудо-Жінки в кіновсесвіті DC Comics. Джон Хєм може бути відомий картинами "Місто злодіїв" (2010), "Рука на мільйон" (2014), і серіалу "Божевільні", за який актор двічі отримав "Золотий глобус" в 2008 і 2016 роках в номінації "Краща чоловіча роль на ТВ (драма) ".

Реліз стрічки відбувся 19 жовтня 2016 року на екранах Філіппін.

Престижний сайт кінокритиків https://www.rottentomatoes.com не радить дивитися фільм. Кількість позитивних рецензій поки що зупинилося на 21%.

Рейтинг: 5.90.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення