Модна лялька - Міжнародна виставка авторської ляльки та Тедді

Модна лялька - Міжнародна виставка авторської ляльки та Тедді

Всі анонси від: МВЦ

XXІV Міжнародна виставка авторської ляльки та Тедді «Модна лялька» – головний виставковий проект країни, для зручності експонентів та відвідувачів розподілений на такі тематичні зони: «Авторська лялька», «Арт-лялька – проекти на подіумах», «Blythe&Со».

Колекційні авторські ляльки, виконані в різноманітних техніках, ведмедики Тедді та їх друзі, кастомізовані ляльки, ляльковий одяг, взуття, меблі та багато інших різних аксесуарів – все це очікує на відвідувачів.

Центральний творчий майданчик «Арт-лялька – проекти на подіумах» представляє авторські роботи майстрів-лялькарів, а також нові тематичні проекти відомих авторських колективів на відкритих виставкових подіумах.

Заплановано проведення традиційних конкурсів – конкурс авторських робіт «Модна Лялька, сезон весна 2022» та конкурс дитячої творчості «Модна Лялька». Переможці серед учасників конкурсів отримують призи від організаторів та партнерів виставки.

Організатор пропонує відвідувачам цікаву програму, яка включатиме практичні семінари, лекції, а також майстер-класи від майстрів та творчих студій.

Відвідування виставки для кожного - це унікальна можливість зануритися в чарівний світ мистецтва ляльки, познайомитися безпосередньо з авторами і майстрами, придбати вподобані роботи.

Чекаємо на вас!

Місце проведення: МВЦ, павільйон №2-А, м. Київ, Броварський пр-т, 15, (м. Лівобережна)

Години роботи: 01-02 квітня з 10.00 по 19.00; 03 квітня з 10.00 по 17.00

Заявки для участі!

Детальна інформація:
https://modnalyalka.com/ та @modnalyalka

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення