Wings For Life World Run - Забіг

Wings For Life World Run - Забіг

9 травня пройде Всесвітній благодійний забіг Wings for Life World Run

Забіг заради тих, хто не може
Будь частиною глобального забігу -  9 травня о 14:00.

Wings for Life World Run – це всесвітній благодійний забіг, метою якого є збір коштів для пошуку методів лікування травм спинного мозку. Учасники стартують одночасно по всьому світу, об’єднуючи 6 континентів, і незалежно від часу, пори року та погодних умов у їхній місцевості. Серед бігунів - початківці, досвідчені бігуни, професійні спортсмени та учасники у інвалідних кріслах.

Унікальність забігу ще й в тому, що учасники біжать не ДО фінішу, а ВІД нього. Wings for Life World Run створив формат з автомобілем-кетчером (Catcher Car), який є "рухомою фінішною лінією", що слідує за учасниками у заданому темпі. Коли автомобіль-кетчер наздоганяє учасника, його/її гонка закінчується.
Останні чоловік та жінка, яких наздожене автомобіль-кетчер, оголошуються Глобальними чемпіонами!

Приєднуйся та біжи разом зі всім світом заради тих, хто не може, – 6 травня о 14:00.

ЯК ДОЛУЧИТИСЯ ДО ЗАБІГУ В УКРАЇНІ?
Завантажуй мобільний додаток WINGS FOR LIFE WORLD RUN та біжи зі всім світом, де б ти не був.

Навіть ті, хто не мають нагоди пробігти в одному з офіційних місць проведення події, можуть долучитись і взяти участь в індивідуальному APP RUN забігу, використовуючи мобільний додаток – WINGS FOR LIFE WORLD RUN. Завантажити додаток можна тут.

Де б ви не були, з додатком ви біжите за власним маршрутом, але одночасно зі всім світом, розділивши досвід втечі від віртуального автомобіля-кетчера.

Більш детальну інформацію про біг можна отримати тут.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення