Як конвертувати творчість у дохід: стратегічний маркетинг для творчих підприємців

Як конвертувати творчість у дохід: стратегічний маркетинг для творчих підприємців

Всі анонси від: CHERNOZEM

FEDORIV Hub в рамках річного проекту CREATIVE ECONOMY та Видавничий проект «Бібліотека креативної економіки CHERNOZEM» в рамках проекту розвитку Креативної економіки представляють майстер-клас гуру, консультанта міжнародного рівня з питань творчого підприємництва Девіда Перріша.
Девід Перріш  поділиться досвідом про те, як об'єднати на перший погляд несумісні поняття - творчість і бізнес, поділиться важливими складовими розвитку для креативної економіки в Україні та світі, а також представиіт ряд успішних кейсів компаній креативних індустрій.
Майстер-клас заснований на великому досвіді Девіда Перріша, за плечима якого багаторічний досвід бізнес-консультанта більш ніж у тридцяти країнах світу.

Девід дасть практичні поради для креативного підприємництва:

- Як вибрати правильну аудиторію;
- Як адаптувати свій бізнес до змінюється соціальним моделям поведінки та споживання;
- Як грамотно використовувати бізнес-методи творчим підприємцям, максимально повно і ефективно використовуючи творчий потенціал як особистий, так і середовища проживання.
В рамках майстер-класу пройде презентація українського перекладу книги Девіда Перріша «Футболки и костюми. Настанови щодо Здійснення креативного бізнесу», якій видавничий проект «Бібліотека креативної економіки CHERNOZEM» бере свій старт. По завершенню майстер-класу учасникам надається можливість придбати цю книгу і отримати автограф автора.

Девід Перріш – консультант міжнародного рівня з питань творчого підприємництва та менеджменту у сфері культури. Член Королівського інституту маркетингу (Лондон), науковий співробітник Інстітуту Лідерства та Менеджменту (Лондон), Член Королівського Товариства Мистецтв. Автор книги «Футболки та костюми. Настанови щодо здійснення креативного бізнесу» (Великобританія).

Організатори: FEDORIV HUB, Видавничий проект «Бібліотека креативної економіки CHERNOZEM»Поліграфічний партнер проекту Фамильная друкарня huss
FEDORIV HUB - епіцентр креативної економіки - представляє сезон 2015-2106 "CREATIVE ECONOMY" - 12 напрямків для розвитку творчості в економіці як джерела інновацій та механізмів економічного зростання. Ми надихаємо, утворюємо, об'єднуємо. Наші заходи, проекти, зустрічі змінюють творчість, бізнес, країну.
Адреса проведення заходу: FEDORIV Hub, вул. Велика Васильківська, 5, 5-й поверх.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення