Прем'єра! "Заклади дружину в ломбард"

Прем'єра! "Заклади дружину в ломбард"

5 листопада 2017 року в Жовтневому Палаці, відбудеться прем'єра вистави "Заклади дружину в ломбард".

Режисер вистави - Сергій Рост, а продюсер - Максим Бернар. Комедія розкаже про сучасне суспільство, його пороки та бажання, про пошук простих рішень в будь-яких ситуаціях. Історія дуже незвичайна, а розв'язка буде несподіваним сюрпризом для всіх глядачів.

Головні ролі виконують: відома ведуча телепрограми «Орел і Решка», співачка Регіна Тодоренко - в образі Маші, актор театру і кіно Євген Олійник - Едік, популярний теле та радіоведучий, актор, сценарист, режисер Сергій Рост - Іванов, актор театру і кіно Олександр Тютрюмов - Петров. Якщо для досвідчених акторів вистава стане черговою графою в портфоліо, але для Регіни Тодоренко - «це перша доросла робота». Співачка в дитинстві говорила мамі, що обов'язково стане «аТкрисою». І вже в тринадцять заробила свій перший гонорар, виступаючи на дитячих святах. Регіна створює образ Маші – із різних «масок», в яких вже доводилося існувати раніше. У головної героїні буде трохи від Джулії Робертс, шматочок від Камерон Діас і частинка самої Регіни.

"Я думаю про виставу кожні 25 хвилин і мене охоплює дикий жах: перехоплює подих, болить внизу живіт, коліна просто ходором ходять. Емоцій багато і головне їх не розтратити. День прем'єри вже зовсім скоро. Внутрішньо я готова - це моя перша доросла робота, і хочеться показати найкращий результат", - розповіла Регіна.

Не пропустіть!
Початок о 19:00
Квитки 250-1850 грн.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення