У дзеркала два обличчя - Зимовий кіновечір

У дзеркала два обличчя - Зимовий кіновечір

Різдвяні свята - чарівна пора…. Затишні вечори з друзями і сім'єю, запах мандаринів, глінтвейн і, звичайно ж, спільні кіновечори.

І саме тому ми вирішили розпочати новий рік щирою і душевною кінострічкою з американської класики і послухати захоплюючі коментарі від нашого експерта про фільм, акторів і значення картини для світового кінематографа.

29 січня запрошуємо на перегляд американської романтичної мелодрами «У дзеркала два обличчя», режисером, продюсером і головною героїнею якої виступила Барбара Стрейзанд.

Кумедна і зворушлива історія двох розумних, але не дуже досвідчених у коханні людей. Грегорі Ларкін (Джефф Бріджес), професор математики Колумбійського університету хоче створити сім'ю і шукає жінку, для якої інтимна близькість зовсім не важлива, адже, на його думку - вона лише ускладнює стосунки. І через несподіваний збіг обставин, він знайомиться із Роуз Морган (Барбара Стрейзанд), професором літератури у тому ж університеті.

Герої починають спілкуватися і розуміють, як багато між ними спільного і як їм цікаво разом. Грегорі пропонує Роуз створити платонічний шлюб, заснований на дружбі та інтелектуальній близькості. Роуз, побоюючись залишитися старою дівою і жити в будинку з деспотичною матір'ю, приймає пропозицію. Але, через певний час, просто спорідненості душ стає недостатньо і герої переживають несподівані випробування і по-справжньому пізнають себе, щоб зрозуміти - наскільки складні почуття пов'язують їх насправді. 

Режисер: Барбара Стрейзанд.

У ролях: Джефф Бріджес, Лорен Беколл, Пірс Броснан, Барбара Стрейзанд.

Нагороди:

  • дві номінації на премію «Оскар» (за кращу жіночу роль другого плану (Лорен Беколл) і кращу пісню «I've Finally Found Someone»;
  • премії - «Золотий глобус», Товариства кінокритиків Сан-Дієго і Гільдії кіноакторів США за кращу жіночу роль другого плану (Лорен Беколл);
  • премія ASCAP за кращу пісню з кінофільму «I've Finally Found Someone».

Спікер - Марина Кацура.

Подаруйте собі затишний вечір у компанії друзів та отримайте заряд бадьорості, позитиву і романтичного натхнення на майбутній рік! 

Вхід за попередньою реєстрацією! Кількість місць обмежена! Зареєструватися можна ТУТ!

Увага! Ми дотримуємося всіх правил і норм безпеки. Кожен день локація проходить повну антибактеріальну обробку, всі приміщення обладнані дезінфекторами, місця розміщені на безпечній відстані. Гості проходять температурний скринінг перед початком заходу, організатори працюють в масках. У зв'язку з карантинними вимогами, кількість місць у залі обмежена. Встигніть забронювати своє!

Депозит вечора: 350 грн. Депозит включає келих ігристого вина!

При оплаті участі 2-х та більше людей – вартість участі для кожного – 300 грн.
Час проведення: 19:00 – 21:30.

Деталі за телефоном: (096) 451-92-72 - Марія.
 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення