Зірковий Кураж Базар

Зірковий Кураж Базар

Всі анонси від: Кураж Базар

Киян та гостей міста запрошують на "Зірковий Кураж Базар"! 

Минуло два роки з останнього разу, як ми проводили Благодійний Кураж — це було пов’язано з карантинам, всіма скасованими чи перенесеними заходами, а також спробами зберегти Кураж та команду.

Завдяки нашому ком‘юніті нам вдалося не тільки продовжити історію далі, а й стати традицією Києва, де кожен свій та будь-який.

Але як би там не було, Благодійний Кураж є одним з найважливіших і найдушевніших для нас, адже більшу частину від нашого прибутку ми передаємо на доброчинність, тим самим роблячи внесок у розвиток України.

І тепер нарешті у нас є можливість повернутися до великих благодійних цілей. Робити добрі справи з кожним, хто приходить до нас. І наш шостий день народження — найкраща для цього нагода!

Цього року ми присвятили благодійні збори темі номер 1 з проблематики у всьому світі — ментальному здоров'ю. У жовтні ми плануємо профінансувати проєкт СОС Дитячі Містечка. Його суть полягає в тому, щоб надавати психологічну допомогу сім'ям в Луганській області. Увесь рік професійні психологи будуть працювати з дітьми та їх опікунами. Шляхом індивідуальних консультацій, різного роду тепарій, групових зустрічей вони допоможуть їм не тільки пережити те, що вже відбулося, а й підвищити стійкість їх ментального здоров’я, покращити загальний психо-емоційний стан і відносини з опікунами. Проєкт буде тривати рік і допоможе близько 336 дітям і 200 дорослих. Загальна сума зборів: 386 536,13 грн.

Зіркова барахолка була основою ще проєкту The New Old, який згодом перетворився на Кураж, тож цього жовтня ми знову будемо веселитися та допомагати разом з безліччю зіркових гостей! Smailov, Pavel Plastikk, Sabina Musina & Dmitry Dir, Katro Zauber, Yura Denysenko, Barbulone, Vertuha, Pantileev, Маша Єфросініна, Лєра Бородіна, Гарік Корогодський, Ярослава Гресь, Оля Руднєва, Монро, Коля Серга, Анатолій Анатоліч і всі інші друзі будуть святкувати з нами! І ти приходь, друг!

16-17 жовтня чекаємо на тебе на нашому Благодійному Кураж Classy Birthday Party!

Час роботи: 12:00–23:00.
Ціна онлайн (без черг) — 150 грн.
Ціна на вході — 200 грн.
Важливо: вхід без черг на івент тільки за онлайн-квитками. Продаж онлайн-квитків закриваємо 16.10 о 12:00, у дні івенту можна буде придбати квитки тільки на вході. Дітям до 12 років, людям з інвалідністю, людям пенсійного віку, учасникам бойових дій, вагітним й іменинникам безкоштовно.
Традиційно, 19-й павільйон ВДНГ, проспект Глушкова, 1.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення