Зроби внесок у відновлення кінотеатру «Жовтень: показ фільмів у кіноклубі Сінема Сіті

Зроби внесок у відновлення кінотеатру «Жовтень: показ фільмів у кіноклубі Сінема Сіті

Кіноклуб розташований в кінотеатрі «Сінема Сіті» (ТРЦ Ocean Plaza).

12 березня в благодійному кіноклубі «Спаси Жовтень» відбудеться показ фільму - лауреата П'ятого ОМКФ в категорії «Кращий фільм» - іронічного грузинського ромкома «Побачення наосліп». Кошти, зібрані від продажу квитків, будуть передані на відновлення столичного кінотеатру «Жовтень».
По четвергах в рамках кіноклубу, розташованого в кінотеатрі «Сінема Сіті» (ТРЦ Ocean Plaza), проходять вечірні покази новинок авторського кіно. Ініціаторами проекту виступили кінотеатр «Сінема Сіті», дистриб'ютори кіно і громадська організація «Врятуй Жовтень».
12 березня фільм «Побачення наосліп» у кіноклубі представить програмний директор Одеського міжнародного кінофестивалю Антельм Відо. Третина зборів буде передана в благодійний фонд «Відновимо разом» на реконструкцію кінотеатру «Жовтень».
«Побачення наосліп» - друга повнометражна робота грузинського режисера Левана Когуашвілі, кращий фільм 5-го Одеського кінофестивалю за версією журі. На тлі старовинних кварталів нетуристичного Тбілісі розігрується любовний трикутник, в центрі якого - сором'язливий шкільний вчитель Сандро, його кохана Манана і її чоловік, який нещодавно вийшов з в'язниці. Головних героїв картини - Сандро і його друга Іву - зіграли непрофесійні актори, які розділили знімальний майданчик з відомим грузинським артистом Кахі Кавсадзе («Біле сонце пустелі»). Картина вийшла в український прокат минулого тижня - 5-го березня. 
У кіноклубі вже були показані: американський спортивний байопік «Мисливець на Лис» і французька психологічна драма «Зільс-Марія».
Ціна: 65-70 грн.
Деталі на сайті Сінема СІТІ: http://cinemaciti.kiev.ua/page/kinoklub-vryatuj-govten/

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення