Зуістріч із Послом Полою Добрянські "Як побудувати сильну Україну?"

Зуістріч із Послом Полою Добрянські "Як побудувати сильну Україну?"

Всі анонси від: America House Kyiv

Посол Пола Добрянські, заступник Держсектретаря з глобальних питань (2001-2009) та захисник української сторони в конфлікті між Росією та Україною, говоритиме про те, як громадський активізм сприяє формуванню політичної волі до боротьби з корупцією.

Пола Добрянські – експерт з питань зовнішньої політики та колишній дипломат з питань національної безпеки.
Більше 25 років займалася питаннями національної безпеки обіймаючи безліч керівних посад в уряді США:
2001 – 2009 – заступник Держсектретаря з глобальних питань; 1990-1993 – заступник директора з питань політики та програм інформаційного агентства США; 1987-1990 – заступник помічника Держсекретаря США з питань прав людини та гуманітарної співпраці. 
З березня 2009 року — старший науковий працівник проекту «Майбутнє дипломатії» Белферського центру науки і міжнародних відносин імені Джона Кеннеді Гарвардського університету.
Пола народилася в україноамериканській сім'ї, батько – Лев Добрянські – американський діяч українського походження, багаторічний президент Українського конгресового комітету США.
Пані Добрянські отримала український Орден «За заслуги» III ступеня.

Експерт переконана, що криза в Україні має наслідки не лише для України, а для регіону та усього світу. Російська агресія, на думку пані Добрянські, підриває систему нерозповсюдження зброї та ставить під сумнів дотримання норм міжнародного права, зокрема принципів недоторканості кордонів та територіальної цілісності. США, які є стратегічним партнером України, мають відігравати провідну роль у наданні політичної та економічної підтримки Україні та співпраці у військовій та енергетичній сферах. 

Зустріч проходитиме англійською мовою з синхронним перекладом на українську. 
Відвідувачі матимуть можливість поставити питання. 
Подія транслюватиметься наживо. Посилання буде доступне на сайті Американського дому та на сторінці Фейсбук за 30 хв. до початку заходу. 
Вхід вільний. Щоб потрапити у будівлю Американського дому, при собі обов’язково мати паспорт чи посвідчення водія. 
Контактна особа для ЗМІ: Ольга Гарбовська, [email protected]

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення