Зустріч "Business social selfie": освітні ініціативи бізнесу

Зустріч "Business social selfie": освітні ініціативи бізнесу

Всі анонси від: Соціальний консалтинг "Параграф"

“Вusiness social selfie” – фідбек-платформа, що покликана допомогти бізнесу та соціальним ініціативам, які розраховують на спонсорську підтримку, знайти спільну мову та сформувати оптимальний формат співпраці.
Тема зустрічі: “Освітні ініціативи за підтримки бізнесу”
Вільний доступ до інформації та отримання знань підвищує рівень освіченості населення, конкурентоспроможність спеціалістів, збільшує продуктивність праці та, як наслідок, сприяє розвитку технологій та  соціуму в цілому. Таким чином, підтримка освіти – це вдала інвестиція у майбутнє.

Невпинне прагнення відповідального бізнесу до покращення якості життя населення шляхом запровадження соціальних проектів в освіті сприяє сталому розвитку держави та допомагає забезпечувати людей можливостями для повної реалізації їх потенціалу.
Ми запрошуємо бізнес, громадські організації та людей, які слідкують за темою освіти та корпоративної соціальної відповідальності!
Ця зустріч буде цікава представникам: НДО та бізнесу, що працюють у сфері освіти, з метою ознайомлення з актуальними соціальними освітніми проектами та успішним досвідом їх впровадження, пошуку і встановлення партнерських стосунків.
Програма заходу передбачає виступи спікерів, які мають власні освітні ініціативи та сесію запитання-відповідь після виступу кожного зі спікерів.

Серед спікерів: представники компаній Shell, Lifecell, Philip Morris  та інші.

Більше інформації Ви можете знайти на сторінці заходу у Фейсбук за посиланням: https://www.facebook.com/events/632556323587004/ 
Дата та час проведення: 17 серпня  з 19:00 до 21:00
Початок реєстрації о 18:30

Місце: KMArt Yard, вул. Іллінська 9 (вхід через прохідну НаУКМА на Волоській, 8/5), м. Київ
Участь безкоштовна, а також доступна у режимі ОНЛАЙН!
Для участі заповніть будь ласка форму реєстрації за посиланням: https://goo.gl/forms/qNnkoXuLT8ScQA8A3

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення