Зустріч в "Американському Домі": Чи потрібен Україні націоналізм? І який?

Зустріч в "Американському Домі": Чи потрібен Україні націоналізм? І який?

Всі анонси від: Американський дім

«Тільки люди, які відчувають якусь прихильність до свого суспільства — люди, які шанують свою національну мову, літературу та історію, люди, які співають національних пісень і відтворюють національні легенди — будуть працювати від імені цього суспільства», написала Енн Епплбаум у травні 2014 у статті «Націоналізм – це саме те, що потрібно Україні» (http://bit.ly/1onVOb0)
Але чи існують підводні камені та недоліки такого вибору? Чи може націоналізм стати причиною напруги в суспільстві? Чи є спосіб уникнути внутрішнього поділу в країні, в той час як ВПО зі сходу та Криму стикаються з масою труднощів та стигмою?
Сьогодні патріотизм і націоналізм широко використовується в російській пропаганді, сприяючи внутрішній конфронтації. Як впоратися з цим?

Запрошуємо на обговорення цих та інших питань з Енн Епплбаум, одією з найіменитіших експерток з пропаганди, комунізму та розвитку громадянського суспільства в Центральній та Східній Європі.
Розмова проходитеме англійською мовою з синхронним перекладом на українську. 
Захід модеруватиме Марта Дичок, Асоційований професор Департаменту історії та політичних наук Західного університету (Western University), Канада. 
БУДЬ ЛАСКА, НЕ ЗАБУДЬТЕ ДОКУМЕНТ, ЩО ПОСВІДЧУЄ ОСОБУ.  

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення