Зустрічі кіноклубу: перегляд кінострічки «12 розгніваних чоловіків»

Зустрічі кіноклубу: перегляд кінострічки «12 розгніваних чоловіків»

Всі анонси від: Громадська організація "Точка дотику"

Запрошуємо всіх у Культурно-освітній центр «Арт Депо» 10 серпня о 19.00 на перегляд кінострічки «12 розгніваних чоловіків».
Американський фільм-драма, знятий режисером Сідні Люметом в 1957 році за мотивами драми «12 розгніваних чоловіків» Реджинальда Роуза.

Вісімнадцятирічного юнака звинувачують у вбивстві власного батька, йому загрожує електричний стілець. Дванадцять присяжних, прослухавши судове засідання по цій справі, зобов'язані винести вердикт: винен цей хлопець чи не винен. Усе в справі вказує на те, що хлопець винен, але як до цієї справи віднесеться кожен з присяжних...
Ця кінострічка одержала головний приз Берлінського кінофестивалю, три номінації на премію «Оскар», в тому числі за кращий фільм року. На даний момент за підсумками голосування на найбільшому міжнародному сайті, присвяченому кіно - IMDB, вона займає 7 місце серед кращих фільмів всіх часів.

Захід поводиться в рамках проекту «Через мистецтво до розуміння: Київська мала опера як культурно-освітній простір для діалогу та єднання», який виконується Громадською організацією «Точка дотику» за фінансової підтримки Проекту «Замінимо мури відчиненими вікнами», який впроваджуються Інститутом міжнародного співробітництва Німецької асоціації народних університетів (DVV International) та Громадською організацією Інформаційно-дослідний центр «Інтеграція і розвиток» за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення