Святослав Кондратів Вікінг, концерт у Рівному

Святослав Кондратів Вікінг, концерт у Рівному

Всі анонси від: ПК "Текстильник"

Святослав Кондратів Вікінг концерт у Рівному. Де купити квитки

Майстер перевтілень, людина, яка відвідала майже всю земну кулю, той, в чиїх руках кожного разу вмирає і народжується красуня-скрипка, справжній геній і талант України – Святослав Кондратів знову запрошує на свій концерт 2 грудня в місто Рівне!

Що потрібно знати про скрипаля перед концертом?

Святослав Кондратів – це український віртуозний майстер, який став добре відомий завдяки своєму унікальному виконанню. А ще тим, що, за часів популярності електронної музики, він віддає перевагу своїй вірній, класичній супутниці – скрипці. Саме завдяки їй музикант відкрив не тільки для себе, але й для цілого світу яскраве, незвичайне і чарівне звучання струн, яке віддається під ребрами.

Популярність до цього артиста прийшла відносно недавно, всього лише в 2016 році. Саме в цей час він представив свою першу авторську композицію «Скрипка плаче, скрипка сміється», що швидко стала популярною на платформі Youtube і Deezer. У той час артист співпрацював з популярним Євгеном Хмарою, і до цього дня ця дружба переросла в творчу взаємодопомогу та виручку.

Саме завдяки тому, що виконавець завжди знаходить нові й цікаві варіації звучання, його часто називають Першою скрипкою України. А тому зовсім не дивно, що концерт Святослава Кондратіва – таке бажане явище в будь-якому місті не тільки України, а й навіть у всьому світі.

Особливості концертної програми Святослава

За останні кілька років Кондратів дав більше сотні концертів по всьому світу, але цей виступ в Рівному обіцяє бути по-справжньому грандіозним. З собою скрипаль привезе концертну програму під назвою «Вікінг», в якій представить треки, що не залишать байдужими ні цінителя класики, ні любителя сучасних мелодій.

Автор обіцяє, що в ході виступу прозвучать не тільки хіти, що увійшли в цю програму і ретельно відібрані самим музикантом, а й найулюбленіші, а також популярні мелодії з його творчості.

Сама ж сцена розповість історію кожної подорожі Святослава – від спекотної Африки до льоду та фьордів Норвегії. А поєднання чарівної музики разом з красивим, яскравим і незабутнім відеорядом і зовсім підкорить публіку, даючи можливість зануритися з головою в чудові ритми, які відкладаються картинками й нотами в нашій пам'яті.

На виступі кожен слухач може оцінити віртуозну гру самого маестро, пережити разом з ним ті емоції і події, які подарували світу його треки і кліпи, а також просто насолодитися його експресією і неймовірною енергією. До того ж, музикант зазначає, що цей тур проведе його фанатів по найкрасивіших місцях, де колись жили, правили і розвивалися стародавні вікінги.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення