Артем Пивоваров у Кропивницькому

Артем Пивоваров у Кропивницькому

Всі анонси від: Кіровоградська обласна філармонія

Артем Пивоваров – популярний український співак, музикант і саунд-продюсер, яскравий представник нового покоління артистів вітчизняної сцени та на просторах СНД.

Артема вважають законодавцем музичних трендів. Пісні співака завойовують перші рядки музичних чартів, а кліпи набирають мільйонні перегляди на YouTube. Собі за мету Артем ставить зміну «обличчя» музичної індустрії на краще.

ВІД ПРОСТОГО ХЛОПЦЯ З ОСВІТОЮ ЕКОЛОГА І МЕДИКА ДО ЗВАННЯ «МУЗИЧНОГО ПРОРИВУ ІЗ НЕСТАНДАРТНИМ ПОГЛЯДОМ НА МУЗИКУ»

Артем Пивоваров не має професійної музичної освіти, а основам творчості навчився з інтернету. Саме так: успішний саунд-продюсер вчився записувати і аранжувати повністю самостійно!Тож до успіху артиста вивели наполегливість, постійна праця, бажання створювати якісний продукт і, звичайно, талант.

Тепер у Артема – яскрава сольна кар’єра, 5 повноформатних студійних альбомів, наповнених треками із особливим, нестандартним звучанням. Щодо стилю Пивоварова, точне формулювання не дається навіть іменитим критикам.

Серед найбільш популярних визначень – new wave poop. При цьому сам артист воліє не заморочуватися і не обмежувати себе рамками й шаблонами: «Ми граємо неконтрольовану музику. Вільну і у чимось дику». І така філософія прослідковується у всій творчості співака.

Ми відчуваємо, що наші зустрічі зараз важливіші ніж будь-коли! Підтримка один одного, спілкування, обмін думками та енергією в такі важкі часи, які переживає наша Країна, наш Народ – це те, чого ми усі потребуємо найбільше! У всіх нас має бути надія на те, що нас чекає вільне та щасливе майбутне і ми маємо робити все можливе для того, щоб діти в Україні не плакали від жахів війни. Ми віримо в нашу Перемогу, ми віримо в наші Збройні Сили і підтримуємо наших Воїнів! Концерти Артема Пивоварова – це частина діяльності Артиста, спрямованої на підтримку ЗСУ.
Прибуток від продажу квитків буде перерахований на потреби наших Захисників!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення