"Banderas Blues band".З найкращими світовими рок хітами!

"Banderas Blues band".З найкращими світовими рок хітами!

Banderas BLUES BAND - це один з найяскравіших і різнопланових блюзових бендів на пост радянському просторі.

У складі Banderas Blues Band завжди грали і грають музиканти найвищого рівня. Володимир Бандерас, лідер гурту, лауреат фестивалю «Червона рута» -1997,полу-фіналіст телеконкурсу Голос Країни 2012, перший визнаний український блюзмен, якого знають і люблять мільйони українців.

Його бенд протягом останніх років приймав участь у багатьох міжнародних фестивалів сучасної живої музики таких як: Jazz Cooperation, Live in Blue Bay Jazz Festyval, Архангельск Блюз Фестиваль, Джаз фестиваль Евразия, Bitlonania та інш.

Більшість його фанів знають Бандераса як справжнього блюзмена, з гучним вокалом, яскравим сценічним виглядом, та власним гітарним саундом.

Завдяки своєму вибуховому темпераменту, він буквально з перших акордів запалює будь-який зал, виконуючи пісні на різних мовах. Його унікальний за тембром голос, буквально заворожує слухача, приковуючи всю увагу до сцени.

 Сам Бандерас про себе говорить так:

«Колись я почув такі слова – Чим більше віддаєш, тим більше отримуєш. Вони мені запали в душу, бо так воно і є. Я сам це відчуваю після кожного концерту».

Отож друзі на вас чекає блюз на всі 100%. Зустрічайте, для вас грає найяскравіший гурт України Banderas Blues Band!

 

Дата: 01.06.2018

Час: 19-00

Місце: клуб "Провокатор"

Детальніше про Провокатор 

Телефон: 0508349794

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення