БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ "Сильні серця"

Концерт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ в Кропивницькому відбудеться 9 серпня о 19:00 в Філармонії

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ вирушають у новий масштабний тур під назвою «Сильні серця». Масштабний тур, де українські серця битимуться в унісон.

Більше 100 концертів Україною починаючи з кінця травня 2024 року: шанувальники зможуть побачити та почути нову програму під назвою «Сильні серця».
Нові пісні та вже давно знайомі всім треки: «Без неї ніяк», «ДИМ», «Весь світ», «Зорі запалали», «Вільні люди» та інші – все для того, аби згуртуватись і продовжувати допомагати ЗСУ, адже всі концерти туру - благодійні.

Попередній тур БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, що пройшов у 2023 році, прославився абсолютними аншлагами у кожному куточку України. Квитки було важко купити вже за місяць до виступу.
У 2023 році гурт зіграв більше 150 концертів Україною та світом.

З початку повномасштабного вторгнення БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ дають виключно благодійні концерти, завдяки яким вже вдалося зібрати близько 50 мільйонів гривень на потреби Збройних Сил України. Хлопці також виступають з акустичною програмою для наших військових, лікарів, волонтерів, ДСНСників та усіх, хто щодня відстоює Незалежність України на всіх фронтах.
Основною ціллю туру «Сильні серця» є збір коштів на авто та дрони для ЗСУ.

«Куплений вами квиток на концерт гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – це донат для українських військових, а тим самим – внесок у нашу Перемогу. Більшу частину цих коштів ми витратимо на закупівлю дронів та автомобілів для ЗСУ. Війна почалась ще у 2014 році, але 24 лютого 2022 року кожен з нас відчув це пекло на собі. В цей день український народ почав рух до справжньої Незалежності. Немає іншого шляху у нас з вами, як шлях до Перемоги. І саме зараз, весь український народ, та в першу чергу – Збройні Сили України, рухають нашу Країну до цієї неминучої, української Перемоги», – Сергій Танчинець.

Також артист наголошує: «Не артисти роблять концерти, їх роблять глядачі, які прийшли у цей момент до артиста в зал». Тож, не пропустіть БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ у своєму місті!

Гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ – один з небагатьох українських гуртів, які збирають мільйонні перегляди на офіційному YouTube каналі. А сотні тисяч їх прихильників по всій країні та за її межами знають відповідь на питання «Чому так зорі запалали» і їм вже, ніяк без гурта БЕZ ОБМЕЖЕНЬ, бо кожен їх виступ – має особливу магію. Це синергія, шаленої енергії музикантів та щирі емоції глядачів у залі, що захоплює надовго. У якості доповнення — атмосфера спецефектів, світло та надсучасний живий звук.

Чому варто піти на концерт Без Обмежень в Кропивницькому?

  1. Суперпопулярний гурт у статусі головних рок-романтиків країни.
  2. Нова програма «Вільні люди» – пісні, що надають сили і надихають.
  3. Неймовірні емоції та дружнє спілкування із кумирами.

На фанів чекатиме найбільша за всю історію гурту музична програма, у супроводі яскравого шоу, в якій окрім нових композицій також прозвучать найкращі хіти зі всіх попередніх платівок БО.

Купуйте квитки онлайн на нашому сайті вже зараз, бо можуть закінчитися.

Коментарі до події
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення