Замість квітів - життя дітям, благодійна акція

Замість квітів - життя дітям, благодійна акція

Всі анонси від: Міжнародний благодійний фонд "Янгол Життя"

Міжнародний благодійний фонд "Янгол Життя"

запрошує батьків учнів шкіл та вихованців дитячих садочків приєднатися до акції "Замість квітів - життя дітям", метою якої є зібрання коштів для онкохворих дітей, які потребують нашої допомоги.

В рамках проведення акції ми пропонуємо батькам школярів та дошкільників замість придбання квітів на День знань передати ці кошти дітям, які потребують лікування, а замість квітів подарувати вчителю або вихователю дитячого садка один букет від класу або спеціальний сертифікат про благодійну допомогу.

В той же час, вчителям шкіл та вихователям дитячих садків ми пропонуємо відмовитись від звичних квіткових подарунків та повідомити про це своїх учнів та їх батьків на батьківських зборах, на своїй сторінці у соціальній мережі, на шкільному стенді або на сайті школи.

Пам’ятайте, що квіти досить швидко зав'януть, а благодійна допомога дозволить змінити життя не однієї дитини, подарувати надію на одужання і звичайне дитяче життя!

Всі зібрані кошти будуть направлені забезпечення онкохворих діток спеціальними сетами для тромбоцитів, які дозволять донорським тромбоцитам рятувати їхні життя!

=====================================

Перерахувати благодійну допомогу можна за реквізитами, вказаними на сторінці організаторів Міжнародний благодійний фонд "Янгол Життя"

Ольга - (098) 003-19-29, (066) 165-39-67

Наталія - (099) 038-17-50

[email protected]

http://angelusvitaefond.wixsite.com/fond

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення