10 речей, які потрібно встигнути зробити до кінця літа у Кропивницькому

katar
Автор:
katar
28 серпня 2019

Серпень закінчується - а разом з ним добігає кінця літо. Далі - вересень з його ніжними світанками та романтичним заходом сонця, з бабиним літом, яке павутинкою літає в повітрі, та першою прохолодою. 

Які згадки лишаться про три місяці тепла та сонця? Чи встиг ти зробити усе, що запланував на літню пору?

Якщо ні - то поспішай, адже часу лишилося небагато! А цей список допоможе зробити літо справді незабутнім та багатим на емоції!

10 речей, які потрібно встигнути зробити до кінця літа у Кропивницькому

10 речей, які потрібно встигнути зробити до кінця літа у Кропивницькому:

 

  1. Влаштувати екскурсію рідним містом. Прогулятися під парасольками на вулиці Палацовій (рос. Дворцовая), випити ароматної кави у Ковалівському парку, погодувати голубів на площі Героїв Майдану. 

2. Покататися на тролейбусі. Екологічний та доступний транспорт - це чудово! Головне - уникати поїздок в годину-пік та обирати маршрути, які прокладені через усе місто, наприклад, тролейбус №10.

3. Влаштувати пікнік на Лісопарковій. Гарна компанія, смачні шашлики та ліс навколо! Головне - не забудь прибрати за собою! 

4. Купити кавун. Наїстися та страждати лежачи. Потім з’їсти ще. Знову страждати

 

5. Погуляти у Дендропарку. Свіже повітря, атракціони - а що ще потрібно?

 

6. Зіграти на вуличному піаніно у центрі міста. А якщо не вмієш грати, послухати вправних вуличних музикантів! 

7. Сходити на виставку в музей або галерею. Художній чи краєзнавчий музей, галерея “Єлисаветград” та інші культурні місця - обирати тобі!

8. Зустріти захід сонця на набережній річки Інгул. 

9. Сфотографуватися біля муралу на стіні художнього музею. Картина відомого художника Андрія Ліпатова стала справжньою прикрасою міста!

10. Відправитися у невеличку подорож на Катеринівський пляж та загоряти там цілий день!

А що б додав до цього списку ти?!

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
ТОП 10 романтичних фільмів для перегляду вдвох
ТОП 10 романтичних фільмів для пере... Якщо вам набридли одноманітні романтичні комедії, то нова добірка «Мого Міста» - для вас. У цих фільмах - всі грані любо...
Як лікувати ангіну у дорослих?
Як лікувати ангіну у дорослих? Ангіна (або гострий тонзиліт), є захворюванням, що характеризується запаленням мигдалин. Ця інфекція може спричинити зна...
Безплатний онлайн-театр для військових та волонтерів
Безплатний онлайн-театр для військо... DRAMOX – онлайн-театр з найбільшою колекцією українських вистав. Одна з основних місій платформи – популяризація та підт...