«ДокторПРО» у Кропивницькому святкує 10 років!

Admin
Автор:
Admin
16 серпня 2021

16 серпня медичному центру «ДокторПРО» у Кропивницькому   виповнюється 10 років!

«ДокторПРО» у Кропивницькому святкує  10 років!

16 серпня медичному центру «ДокторПРО» у Кропивницькому   виповнюється 10 років!

 

 До 10-річчя  центр  дарує знижку 10% на первинні і повторні консультації, діагностику і нові курси лікування для пацієнтів. Пропозиція діє з 16.08.2021 по 21.08.2021.  

Медичний центр «ДокторПРО»  - перший в Кропивницькому приватний спеціалізований медичний заклад, що спеціалізується на вирішенні проблем в різних областях медицини. Відкриття клініки відбулось 16 серпня 2011 року, і  з того часу головним завданням «ДокторПРО» було надавати допомогу хворим проктологічного та дерматологічного відділення.

Проте згодом бажання розвиватися та велика кількість пацієнтів, які повідомляли, що їм потрібна допомога й інших фахівців, підштовхнули «ДокторПРО» до розширення. Так, у 2019 році в «ДокторПРО» у Кропивницькому відкрилися відділення трихології, гінекології, урології, гастроентерології, хірургії, неврології, діагностики (УЗД і ендоскопії) і фізіотерапії, у травні 2021 року з’явилось відділення ендокринології.

Також важливою подією в діяльності «ДокторПРО» стало об'єднання з корпорацією «ОН Клінік» у 2015 році. Загалом було відкрито ще 4 відділення клініки «ДокторПРО» в Україні  і 1 відділення у Братиславі. Завдяки цьому ще більша кількість людей мала можливість отримувати ефективне лікування в рамках великої і досвідченої корпорації.  За час нашої роботи до мережі «ДокторПРО»  вже звернулось понад 145 тисяч пацієнтів, що свідчить про великий рівень довіри людей та високу якість наданих нами послуг.

«ДокторПРО» у Кропивницькому – це сучасне медичне обладнання, ефективні методи лікування.  кваліфіковані лікарі, відсутність черг та увага до кожного пацієнта. Ми прагнемо, щоб інноваційна медицина була доступна кожному!

Дякуємо всім пацієнтам, які довірили нашим спеціалістам найдорожче – своє здоров’я! Впевнені, що з нашою допомогою життя багатьох людей стало кращим та комфортнішим!

Докладніше про ДоктоПРО, медичний центр 

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Безплатний онлайн-театр для військових та волонтерів
Безплатний онлайн-театр для військо... DRAMOX – онлайн-театр з найбільшою колекцією українських вистав. Одна з основних місій платформи – популяризація та підт...
День Святого Валентина. Тест
День Святого Валентина. Тест 14 лютого відзначають День Святого Валентина. Це свято пов’язане з ім’ям християнського святого Валентина, але якого...
Кузьма Скрябін. Тест на знання пісень Кузьми Скрябіна
Кузьма Скрябін. Тест на знання пісе... 17 серпня день народження відомого українського співака Кузьми Скрябіна. А 2 лютого 2020 року буде вже 9 річниця, від...