Кропивницький. День міста

katar
Автор:
katar
01 серпня 2018

15 вересня Кропивницький святкує день міста.

Кропивницький. День міста

Розташоване у самому серці України, наше місто має цікаву та унікальну історію. 

Утворене у 18-му столітті, місто змінило чимало назв, та все одно залишається самобутнім осередком промисловості та культури у центрі країни.

У 2017-му році день міста Кропивницького святкували яскраво: відбувався танцювальний флешмоб, концерт за участі багатьох місцевих виконавців та гостей столиці, а містян пригостили величезною шарлоткою.

А цьогорічна програма святкувань порадує кропивничан різноманітними заходами у багатьох куточках нашого міста, концертом та новим пирогом.

Танцювальний парад буде тематично пов'язаний з Міжнародною агропромисловою виставкою AgroExpo, тож поряд із танцюристами планують пустити нову, сучасну техніку. А на Козачому острові проведуть фестиваль вуличної їжі, де будуть представені ресторатори нашого міста. Очікуються сюрприз і для любителів тварин - фестиваль "Смачна кісточка".

Найголовнійший сюрприз чекає на кропивничан увечері - на святковому концерті хедлайнером виступить славнозвісний гурт THE HARDKISS.

Ознайомитися зі святковою програмою пропонуємо за посиланням, там же можна дізнатися, чим же здивують Кропивницький наші вправні кулінари.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
ТОП 10 романтичних фільмів для перегляду вдвох
ТОП 10 романтичних фільмів для пере... Якщо вам набридли одноманітні романтичні комедії, то нова добірка «Мого Міста» - для вас. У цих фільмах - всі грані любо...
Як лікувати ангіну у дорослих?
Як лікувати ангіну у дорослих? Ангіна (або гострий тонзиліт), є захворюванням, що характеризується запаленням мигдалин. Ця інфекція може спричинити зна...
Безплатний онлайн-театр для військових та волонтерів
Безплатний онлайн-театр для військо... DRAMOX – онлайн-театр з найбільшою колекцією українських вистав. Одна з основних місій платформи – популяризація та підт...