Депутат Кропивницької міськради оголосив боротьбу «наливайкам»

МоєМісто
Автор:
МоєМісто
26 листопада 2021

Депутат Кропивницької міської ради Рафаел Санасарян, 25 листопада, під час восьмої сесії вкотре порушив проблему так званих «наливайок» в обласному центрі. Про це повідомляє mandarin-news.

Депутат Кропивницької міськради оголосив боротьбу «наливайкам»

 

За словами депутата, лише на його окрузі, а саме по вул. Попова, налічується  сім точок нелегального продажу спиртного.

«Ми з командою активно боремось проти таких «наливайок», де продають невідомо що та невідомо якого складу. Ми звернулись в усі інстанції, зокрема й до поліції. Проте поліція сліпо не бачить, або не хоче бачити цю проблему.

Тому я звертаюсь до вас, Андрію Павловичу, доручити очільнику поліції Кропивницького розібратися в цій ситуації та, можливо, запросити його на наступне засідання сесії, щоб він озвучив своє бачення боротьби з нелегальними «наливайками», адже це справді велика проблема», - наголосив у своєму виступі депутат.

Міський голова Кропивницького підтримав позицію Рафаеля Санасаряна та має долучитись до вирішення проблеми «наливайок».

«Ми звернемося до керівника національної поліції міста і запросимо його на наступну сесію, заздалегідь поставивши питання. А під час найближчої апаратної наради я поставлю правоохоронцям завдання провести відповідні рейди», - каже очільник міста.

Андрій Райкович згадав і про проблему поширення наркотиків та психотропних речовин у Кропивницькому. Також міський голова зауважив, що профілактична робота в цьому напрямку триває і дає позитивний результат.

Фото: Олексій Каприця

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
ТОП 10 романтичних фільмів для перегляду вдвох
ТОП 10 романтичних фільмів для пере... Якщо вам набридли одноманітні романтичні комедії, то нова добірка «Мого Міста» - для вас. У цих фільмах - всі грані любо...
Як лікувати ангіну у дорослих?
Як лікувати ангіну у дорослих? Ангіна (або гострий тонзиліт), є захворюванням, що характеризується запаленням мигдалин. Ця інфекція може спричинити зна...
Безплатний онлайн-театр для військових та волонтерів
Безплатний онлайн-театр для військо... DRAMOX – онлайн-театр з найбільшою колекцією українських вистав. Одна з основних місій платформи – популяризація та підт...