Яскраві новорічно-різдвяні фільми для всієї родини

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
15 грудня 2023

Перегляд різдвяно-новорічних фільмів - один із найлегших способів створити святковий настрій. Тож ловіть від нас підбірку різдвяно-новорічних фільмів, які наповнять ваші серця затишком та радістю напередодні свят та додадуть вам настрою у передноворічні дні. 

 

 

Яскраві новорічно-різдвяні фільми для всієї родини

1. Пригоди S Миколая (2018)

Українські Карпати. До другокласника Артема напередодні Дня Святого Миколая несподівано з'являється сам Миколай. Насправді, це злодій у костюмі чарівника. Хлопчику разом з сестрою-підлітком та місцевою дітворою доведеться проявити справжню сміливість, згуртованість і винахідливість, аби перемогти злодія і врятувати справжнього Супер Миколая.

 2. Ідеальне Різдво (2016)

Сім'я Феберов дуже молода і у них попереду перше спільне Різдво. Подружжя запросило на цю різдвяну зустріч всіх своїх рідних. Головні герої хочуть організувати найідеальніше Різдво на Землі. Пара починає підготовку до святкування. Вони вирішили все робити тільки разом – від вибору ялинки, готування святкового частування до веселих різдвяних жартів і танців. Подружжя вірить, що всім на їх святі буде дуже весело і гості залишаться задоволені. Та як виявилось, у кожного з героїв фільму своя мрія і своє бачення такого чудового і сімейного свята, як Різдво.

3. Любіть Куперів (2015)

Купери – величезна сімейство, яке складається з аж чотирьох поколінь. Вони люблять одне одного, але іноді не особливо ладнають. Різдво – то час, коли всі родичі збираються в одному будинку і за одним столом, і ось тоді і починається найцікавіше...

Якщо ви ще не бачили цей фільм, виправляйте, бо він вартий уваги однозначно!

4. Північний полюс: Відкрито на Різдво (2015)

Історія про успішну ділову жінку років тридцяти з хвостиком Маккензі Уоррен, яка напередодні різдвяних свят отримує незвичайну звістку – тітка залишила їй у спадок готель, розташований в невеликому містечку. Хвиля спогадів накриває героїню, адже з цим місцем, таким рідним і милим серцю, пов'язані найщасливіші хвилини дитинства. Але робота, робота, робота... і виникає дилема – довести до розуму будівлю і продати за вигідну ціну або ж переглянути свої погляди на життя. Рішення дається непросто. Нові люди, дитячі спогади і справжні бажання додають складнощів. Аж ось з'являється невгамовна, життєрадісна Клементина, щоб допомогти Маккензі зробити вибір.

5. Різдвяні баночки (2019)

Це насправді казкове кіно, яке розповідає нам про справжнє значення Різдва. Він живить душу надією, добротою та незвичайністю простих, але таких потребуючих людей.
Це історія про дівчинку Клер, яка, після трагічної загибелі батьків, стикається зі складнощами і втратою віри у світ. Однак, все змінюється, коли вона знаходить таємничу баночку з грошима на своєму порозі у Різдвяну ніч. Цей дивовижний подарунок починає її мандрівку та допомагає згуртувати її з незнайомцем, який перетворюється на найкращого друга.
"Різдвяні баночки" - це фільм, який вартує бути подивленим. Цей фільм говорить про маленькі, але такі важливі речі - про любов, про співчуття та про важливість бути ласкавим один до одного.

6. Якраз під Різдво (2015)

Молода психологиня повинна зробити найважливіший вибір у житті – виїхати на інший кінець країни заради престижної роботи або вийти заміж за чоловіка, який кохає її з самого дитинства. На Різдво вона дивом переміщається на три роки вперед і бачить своє власне життя.

7. Подвійне свято (2019)

Ребека вимушена працювати зі своїм колегою ьа суперником Крісом над організацією різдвяної вечіркии в надії на підвищення. Можливо, провівши скільки часу разом, вони по-іншому подивляться один на одного.

8. Принцеса на Різдво (2011)

Джулс дізнається, що Різдво їй доведеться зустрічати безробітною. Це не найкраща новина, зважаючи на те, що на плечах дівчини лежить відповідальність за двох дітей – її племінник і племінниця залишилися без батьків. Але Різдво недарма вважають чарівним – не встигає Джулс як слід засмутитися втраті роботи, як отримує несподіване повідомлення від свого дідуся з Європи. Наприкінці свого життя старий бажає познайомитися зі своєю онукою, хоча і не має до неї жодних родинних почуттів. Для Джулс і дітей це найкращий варіант на Різдво, і тому вони відправляються в подорож. А в гостях у діда-герцога молоду американку чекає по справжньому казкова зустріч...

9. Напередодні Різдва (2014)

Весела історія, яка відбулася напередодні Різдва. Хтось підкидає під торговий центр красиву коробку, всередині якої співробітники виявили цуценя і записку, в якій просять віддати його в добрі руки. Колеги по роботі не можуть з'ясувати, хто буде стежити за щеням і кидають жереб... а в цей час одинока матуся намагається зробити найкраще Різдво для своїх двох дітей. Не вистачає тільки дива. 

10. Мільйон на Різдво (2007)

Батько сімейства і троє його дітей переїхали з Лос-Анджелеса в Едмонтон. Тут у них немає ні грошей, ні друзів, ні різдвяного духу. Так трапилося, що їх мати не зможе прилетіти вчасно, тому різдвяні покупки доведеться робити без неї. І настрій починає бути більш різдвяним, коли 12-річний Брайан і його 6-річна сестра Мері знаходять в одному з магазинів величезну кількість грошей. З цього моменту і починаються пригоди... 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як вибрати найкращу пропозицію кредиту на картку серед МФО
Як вибрати найкращу пропозицію кред... Дізнайтеся, як правильно вибрати найкращу пропозицію кредиту на картку серед МФО. Поради та критерії для ефективного виб...
ТОП 10 романтичних фільмів для перегляду вдвох
ТОП 10 романтичних фільмів для пере... Якщо вам набридли одноманітні романтичні комедії, то нова добірка «Мого Міста» - для вас. У цих фільмах - всі грані любо...
Як лікувати ангіну у дорослих?
Як лікувати ангіну у дорослих? Ангіна (або гострий тонзиліт), є захворюванням, що характеризується запаленням мигдалин. Ця інфекція може спричинити зна...