Кожна допомога важлива: юний барабанщик з Кропивницького Давид Кібукевич збирає кошти на тепловізор для свого тренера

Афіша Кропивницького
Автор:
Афіша Кропивницького
09 червня 2023

Юний барабанщик з Кропивницького Давид Кібукевич збирає кошти на тепловізор для свого тренера: чоловік нині перебуває у лавах ЗСУ

Підліток із Кропивницького вирішив зібрати кошти для свого тренера з таеквондо. Чоловік нині перебуває в лавах ЗСУ, а підопічний збирає кошти на тепловізор, граючи просто неба на барабанах.

Кожна допомога важлива: юний барабанщик з Кропивницького Давид Кібукевич збирає кошти на тепловізор для  свого тренера

Кропивничанин зголосився збирати кошти на тепловізор для тренера
Давиду Кібукевичу всього 11 років, але хлопчик розвинений не по роках. Мешканець Кропивницького вирішив придбати для свого тренера, який нині воює, прилад нічного бачення. 
П’ятикласник виносить на вулицю барабани з зображенням жовто-блакитного стяга, й починає виступ обов’язково з Гімну України. Далі йдуть інші композиції – всього близько двох десятків. Містяни залюбки кидають купюри в скриньку для збору.

Давид Кібукевич збирає гроші для захисників

П’ятикласник виносить на вулицю барабани з зображенням жовто-блакитного стяга, й починає виступ обов’язково з Гімну України. Далі йдуть інші композиції – всього близько двох десятків. Містяни залюбки кидають купюри в скриньку для збору.

Давид щоразу виступає в різних районах обласного центру. Ще з 3-річного віку хлопчику подобалося барабанити. Робив це паличками для суші, пластиковою іграшковою ракеткою для тенісу. Коли трішки підріс, перейшов до каструль, сковорідок та їхніх кришок. Добував звуки з усього, що дзеленчало.

Батьки підлітка радо підтримали ініціативу сина щодо збору коштів на ЗСУ. Вони завжди перебувають поряд із Давидом під час виступу й гордяться, що теж роблять посильний внесок у перемогу над ворогом.

Про тренера, який зараз в лавах ЗСУ

Віктор Тихоненко у мирному житті працював тренероом і навчав дітей таеквондо. Він заявляє, що йому дуже приємно усвідомлювати, що його вихованець Давид проявляє таку турботу, таку самовіддіаність, і попри юний вік робить дорослу справу. Тож у вільну хвилину зазирає у телефон, щоб побачити виступи Давида.

Тренер гордий за свого вихованця

Нині захисник перебуває у доволі гарячій точці під Мар’їнкою на Донеччині. Коли підопічний поцікавився, що потрібно, чоловік не відразу зізнався, щоб не напружувати хлопчика збором коштів. А потім вирішив, що допомога українським бійцям буде доброю й корисною справою.

За місяць виступів кропивницький барабанщик зібрав 60 тисяч гривень, а потрібна вдвічі більша сума, тож продовжуватиме свої імпровізовані концерти.

Допомогти може кожен

Дякуємо за підтримку та кожен донат 🙏❤️
Посилання на банку https://send.monobank.ua/jar/41Kb6rqYgE
💳Номер картки банки 5375 4112 0559 8712

Безпечний переказ коштів

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Безплатний онлайн-театр для військових та волонтерів
Безплатний онлайн-театр для військо... DRAMOX – онлайн-театр з найбільшою колекцією українських вистав. Одна з основних місій платформи – популяризація та підт...
День Святого Валентина. Тест
День Святого Валентина. Тест 14 лютого відзначають День Святого Валентина. Це свято пов’язане з ім’ям християнського святого Валентина, але якого...
Кузьма Скрябін. Тест на знання пісень Кузьми Скрябіна
Кузьма Скрябін. Тест на знання пісе... 17 серпня день народження відомого українського співака Кузьми Скрябіна. А 2 лютого 2020 року буде вже 9 річниця, від...