Дизель Шоу у Кропивницькому. Новорічний концерт на підтримку ЗСУ

Дизель Шоу у Кропивницькому. Новорічний концерт на підтримку ЗСУ

Всі анонси від: Кіровоградська обласна філармонія

Концерт Дизель Шоу. Новорічний концерт на підтримку ЗСУ у Кропивницькому відбудеться 22 грудня о 17:00 та 19:30 в Кіровоградські обласні філармонії
 

НОВОРІЧНО-ПАТРІОТИЧНИЙ ТУР «ДИЗЕЛЬ ШОУ»

Увесь 2023 рік «Дизель Шоу» дає концерти по Україні та тримає гумористичну пальму першості! Наша команда впевнено взяла на себе відповідальність за гумористичний фронт у країні, тож надалі міцно тримає та підносить бойовий дух мільйонів глядачів. Продовжуємо бити по ворогу гумором!

У грудні команда «Дизель Шоу» повезе нову новорічно-патріотичну програму Україною з двома концертами в кожному місті! Ви першими побачите абсолютно ексклюзивну святкову програму, яку ще ніде не транслювали. Інші українці в усьому світі побачать це лише на Новий рік.

Поринути у приємні святкові клопоти й хоч ненадовго забути про суворі реалії допоможуть улюблені актори: Єгор Крутоголов, Вікторія Булітко, Євген Сморігін, Яна Глущенко, Олександр Бережок, Євген Гашенко, Юлія Мотрук та Дмитро Танкович.

Відзначаємо Новорічні свята і дбаємо про Збройні сили України! Так, кошти від продажу кожного квитка ми спрямовуємо до БО «Дизель Фонд» на потреби наших захисників і захисниць. Тож чекаємо на новорічно-патріотичних концертах: 13 грудня — у Полтаві, 14 грудня — у Дніпрі, 17 грудня — у Житомирі, 21 грудня — в Одесі, 22 грудня — у Кропивницькому. Шукайте свої міста на офіційному сайті «Дизель Студіо»!

Віримо, що в новому 2024 році найголовніша мрія всіх українців здійсниться! Тож зустріньте переможний Новий рік першими разом із «Дизель Шоу»!

 
Коли: 22 грудня о 17:00 та 19:30 
Де: Кіровоградська обласна філармонія
Квитки: 250 - 1100 грн
 
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення