"Дизель шоу" у Кропивницькому. Весняний тур

"Дизель шоу" у Кропивницькому. Весняний тур

Всі анонси від: Кіровоградська обласна філармонія

«Дизель Шоу» названі «Кращою гумористичною програмою року» на думку експертів, критиків і аудиторії. Володарі «Телетріумфу 2016» - українського Оскара на телебачення.   

Вже в лютому "Дизелі" стартують з новим весняним туром "Навколо України".

А 19 березня "Дизель шоу" завітає до Кропивницького.

Попередній весняний тур «Дизель Шоу» «Весна смішна» став національним рекордсменом - гумористи дали 38 концертів і увійшли до Національного реєстру рекордів України в номінації «Найбільша кількість концертів гумористичного колективу в рамках одного концертного туру». 

Новий тур «Навколо України» на підтримку першого комедійного серіалу «Папанькі» виробництва «Дизель Студіо» обіцяє побити цей рекорд. 

За три місяці гумористи виступлять в 37-ми містах країни - від великих центрів до найвіддаленіших містечок - а ось концертів буде набагато більше, адже в деяких містах їх буде два. 

«Дизелі» представлять нову весняну програму - концертні номери, сценки, пісні і танці. Багато номерів глядачі в залах побачать раніше, ніж телеглядачі!

Традиційно - це буде яскраве шоу без політики. Жарти на актуальні теми, сценки, музичні номери та розіграші шанувальників «Дизель шоу"

Дата: 19.03.2018

Час: 19-00

Місце: Кіровоградська обласна філармонія

Детальніше про філармонію 

Вартість квитків: 180-450 грн.

Забронювати квитки можна у касах філармонії

Купити інтернет-квиток 

Телефон: 0522241203, 0662359341

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення