Фестиваль вуличної їжі

Фестиваль вуличної їжі

Всі анонси від: WAKE UP, бізнес-школа

У Кропивницькому відбудеться фecтиваль вуличної їжі!
 

18-19 травня на Козачому острові (у парку Пушкіна) вже втретє зберуться вправні кулінари, предcтавники зaкладів харчування та, звісно ж, кропивничани, аби посмакувати наїдками, напоями та різноманітними делікатесами.

Організатори обіцяють - буде багато смачної їжі, цікава розважальна програма, де можна буде виграти подарунки та сувеніри, а також сертифікати від кулінарних закладів, майстер-класи від ресторанів та кафе, спілкування з друзями та нові знайомства! У першій половині дня для малечі підготували безліч цікавого - це і розважальна програма і різноманітні майстер-класи, наприклад, по розпису пряників, та ігри з аніматорами. Також кожен гість зможе взяти участь у лотереї.

Гості фестивалю зможуть спробувати декілька видів равликів, кекси на апельсиновому соці, супер-здорові боули з крупами та бобовими, смузі з тропічними фруктами, круасани зі смачними начинками, печиво з гарбузовим кофітюром та ще чимало смачного та неординарного!

Як і в минулому році, фестиваль буде масштабним, цікавим та вражаючим! Десятки локацій, де можна скуштувати смачні страви від місцевих кулінарів, море розваг та неймовірна святкова атмосфера!

Також у рамках фестивалю вже вдруге відбудеться Кубок Барбоса, де за звання самого милого і оригінального песика будуть боротися собаки усіх видів, порід, розмірів та характерів!

Фестиваль розпочнеться 18 травня о 9:00 і триватиме до 19 травня 15:00.

Чекаємо із нетерпінням і сподіваємося. що погода не підведе!

А ось так Кропивницький "фестивалив" минулоріч:

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення