KOLA в Кропивницькому

Концерт KOLA в Кропивницькому відбудеться 24 квітня о 19:00 в Кіровоградські обласні філармонії

Чому варто піти на концерт KOLA?

  • Одна з найпопулярніших співачок сучасної української сцени.
  • Нова концертна програма з улюблених пісень та нових робіт.
  • Прекрасна нагода отримати нові враження та підтримати Збройні Сили України.

KOLA з великим концертом у вашому місті

Співачка KOLA сьогодні є справжнім голосом української незламності. Її пісні стають надійною емоційною опорою для слухачів. Популярні композиції у виконанні KOLA завжди впізнають і знають напам’ять. Нові треки співачки привертають увагу аудиторії ще до офіційної презентації завдяки сніпетам в інстраграм. Виступи талановитої виконавиці збирають повні зали, пісні отримують нагороди та стають саундтреками. Так композиція «Цінувати життя» стала супроводом до серіалу, в якому розкриваються реалії життя під час повномасштабного вторгнення.

Незабутній вечір у компанії улюбленої співачки

В рамках весняного концертного туру українськими містами KOLA презентує всім свою особливу програму з головних хітів та нових треків. «Чи разом?», «Дочекаюсь», «Біля серця», «Люди», «Бути простим» та інші роботи прозвучать в оригінальному виконанні, даруючи ще більше вражень та яскравих емоцій слухачам.

Як і всі виступи KOLA, цей концерт матиме благодійну мету – допомогти Збройним Силам України. Тож обов’язково приходьте, щоб почути відомі пісні та підтримати наших оборонців. Побачимось!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення